Συνεχίζουν στο Χρυσό Μπομπότας-Βουδουρίδης | Στήριξη σε όλο το τοπικό ποδόσφαιρο απο τον Πανσερραϊκό

Συνεχίζουν στο Χρυσό Μπομπότας-Βουδουρίδης | Στήριξη σε όλο το τοπικό ποδόσφαιρο απο τον Πανσερραϊκό

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να κάνει πράξη, όσα υποσχέθηκαν οι διοικούντες στο ξεκίνημα της σεζόν και το αποδεικνύει με μια ακόμα κίνηση, όπως οι δανεικοί παίκτες στο Χρυσό. Μάλιστα απο το καλοκαίρι ακόμα, οταν η ομάδα της Νίκης-Χριστός παραχώρησε το γήπεδο της για προπονήσεις στον Πανσερραϊκό, οι Κατσαβάκης-Καζίας, βελτίωσαν αισθητά το τοπικό γήπεδο με παρεμβάσεις και μεσα στα Χριστούγεννα δόθηκαν και ολοκαίνουριες επαγγελματικές μπάλες. Επίσης, οι δοκιμές παικτών που έγιναν απο ομάδες όπως ο Δραβήσκος, το Χρυσό, ο Προβατάς, ο Πήγασος και άλλες, έγιναν σε καλό κλίμα και συναινετικά, με τον Πανσερραϊκό να έχει διάθεση να αλλάξει το κακό προφίλ που δημιουργήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, προς το τοπικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

 

 

Ποδοσφαιρικό τμήμα | ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, παραχωρεί δανεικούς, στην Αθλητική Ένωση Χρυσού τους ποδοσφαιριστές, Χρήστο Μπομπότα και Ειρηναίο Βουδουρίδη. Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της ΕΠΣ Σερρών, που επιθυμούμε από την έναρξη της θητείας μας,  η ομάδα του Πανσερραϊκού, όπως δοκιμάζει και δίνει ευκαιρίες σε νεαρά ταλαντούχα παιδιά από το νομό, έτσι και παραχωρεί παίκτες στις ομάδες της περιοχής μας, για την ενίσχυση του τοπικού ποδοσφαίρου.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr