Συνεχίζουν κανονικά με Σίσκο οι Ίκαροι μέχρι τέλος!

Συνεχίζουν κανονικά με Σίσκο οι Ίκαροι μέχρι τέλος!

Δύσκολοι μήνες οι τελευταίοι για τους Ικάρους, με τις ήττες να προκαλούν κλυδωνισμούς στα ενδότερα της ιστορικής ομάδας μπάσκετ των Σερρών! Αποκορύφωμα της έντασης το τελευταίο τριήμερο, με τον προπονητή Κώστα Σίσκο, να υποβάλλει την παραίτηση του, μετά την προχθεσινή αναπάντεχη ήττα απο τον ουραγό Μακεδονικό, σε ενα ματς που έμοιαζε κομμένο και ραμμένο για τους Ικάρους.

Αρχικά η παραίτηση Σίσκου δεν έγινε αποδεκτή, με το «κυανοκίτρινο» συμβούλιο να συνεδριάζει για αρκετή ώρα, χωρίς όμως να καταλήγει σε κάποια απόφαση. Την δεδομένη χρονική στιγμή, υπάρχουν αρκετοί ανασταλτικοί παράγοντες για την αλλαγή προπονητή, όπως έχει διαρρεύσει, αφοί ο coach Σίσκος, γνωρίζει καλά την συγκεκριμένη ομάδα, με τα καλά και τα στραβά της, ο σύλλογος συνειδητά πήγε σε πλάνο επόμενης μέρας το καλοκαίρι και ζήτησε νέα παιδιά να πάρουν πρωτοβουλίες, ενω και ο ίδιος δεν αποποιείται των ευθυνών του, στα λάθη που έχουν γίνει κατά την διάρκεια των αγόνων.

Όλα αυτά έπεσαν πριν από λίγο στο τραπέζι της τελικής συνομιλίας με τον πρόεδρο Άρη Αθανασιάδη, ενώ συζητήθηκε έντονα και το θέμα της διαιτησίας, που φέτος οι «γκρι» δεν σέβονται τον σύλλογο των Ικάρων. Παράλληλα ακουστήκαν και τα όσα επιθυμεί ο Κώστας Σίσκος, προκειμενου η ομάδα απο εδώ και πέρα να αλλάξει ρότα και να επιστρέψει στις επιτυχίες, πράγμα οχι ακατόρθωτο, αφοί οι ήττες της κρίνονται στις λεπτομέρειες, όμως στοιχίζουν.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr