Συνεχίζονται οι συζητήσεις για την πώληση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός!

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για την πώληση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός!

Μπορεί η υπόθεση με την προοπτική πώλησης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στον επιχειρηματία Ιωάννη Γεωργιόπουλο να “ναυάγησε” νωρίς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως “πάγωσαν” και οι όποιες συζητήσεις γύρω από το θέμα και με τους άλλους συνομιλητές, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως η δεύτερη πρόταση που υπήρχε έχει τεθεί επί τάπητος και όλα είναι ανοιχτά.

Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Κοράκης είχε δηλώσει πως η πρόταση ήρθε εκ μέρους των δικηγόρων Βαγγέλη Χατζηιωάννου και Γιώργου Ζελελίδη οι οποίοι εκπροσωπούν νομικά έναν επιχειρηματία, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος κατά πάσα πιθανότατα βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σωτήρης Κωνσταντινίδης είναι ένας συνδετικός κρίκος, καθώς είχε και ο ίδιος ραντεβού με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Οι “κόκκινοι” σημειώνουν πως οι ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τις συζητήσεις, που μάλλον βρίσκονται σε καλό επίπεδο και δεν αποκλείεται αν κυλήσουν τα πράγματα όπως θέλουν και οι δύο πλευρές να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα και φυσικά ανακοινώσεις.

Βέβαια επειδή υπήρχε ανάλογη αισιοδοξία και στην υπόθεση Γεωργιόπουλου και τελικά δεν είχε θετική κατάληξη, οι φίλαθλοι πρέπει να κρατούν μικρό καλάθι, αλλά είναι γεγονός πως δεν αποκλείεται ο Πανσερραϊκός να… γυρίσει σελίδα τις επόμενες ημέρες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr