Συνεχίζονται οι επιτυχίες & τα βάθρα για τον “Μαχητή Bike Riders”

Συνεχίζονται οι επιτυχίες & τα βάθρα για τον "Μαχητή Bike Riders"

Ένα από τα τελευταία αγωνιστικά Σαββατοκύριακα για το 2017 έμελε να είναι και από τα πιο πετυχημένα για τον Σερραϊκό Σύλλογο «ΜΑΧΗΤΗ-BIKE RIDERS». Οι αθλητές του κατάφεραν πληθώρα διακρίσεων αποδεικνύοντας πως η δουλειά που έγινε τόσο στο επίπεδο των ακαδημιών όσο και σε επίπεδο ανδρών βρήκε αντίκρισμα.

Αρχικά το Σάββατο 14/10, στα Άβδηρα Ξάνθης, στο Οινοποιείο του κτήματος Βουρβουκέλι υπό την οργάνωση της «ΔΟΞΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ», δόθηκε αγώνας δρόμου 2 στροφών συνολικής απόστασης 80χλμ, χωρίς πολλά υψομετρικά αλλά με μεγάλη μέση ταχύτητα. Όλα αυτά οδήγησαν  τον αγώνα  στο τελικό σπριντ με νικητή τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ των 1000 Δέντρων. Οι  ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΚΟΥΤΟΥΔΗΣ (3ος στην Μάστερ 30+) και ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (9ος στην Μάστερ 40+) κατάφεραν να πλασαριστούν σε πολύ καλές θέσεις και να διακριθούν επάξια.

Την Κυριακή 15/10 η ομάδα λίγο πιο νότια συμμετείχε μέσω των αθλητών της στην Λάρισα στην «Ανάβαση Σπηλιάς» που διοργανώθηκε από τον Π.Γ.Σ. Λάρισας. Σ’ έναν αγώνα δρόμου τύπου ανάβασης οι αθλητές ξεδίπλωσαν τις αρετές τους στις ανηφόρες όπου τα υψομετρικά υπερνικούν την τακτική και τις συνεργασίες. Τελικός νικητής ήταν ο ΖΕΓΚΛΗΣ του Σπαρτιατικού. Ο «ΜΑΧΗΤΗΣ» είχε πολλά βάθρα τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες κατηγορίες με ιδιαίτερη έμφαση στην οικογένεια ΒΛΑΧΟΥ που και τα 3 μέλη της ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών. Πιο συγκεκριμένα:

ΑΛΚΗΣ ΣΚΕΜΠΕΡΗΣ (3ος Μίνι Μικρά-Αγόρια)

ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΧΟΥ (5η Μίνι Μεγάλα-Κορίτσια)

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ (6ος Παίδες)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ (3ος Open40+)

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr