Συνεχίζονται οι δοκιμές απο όλη την Ελλάδα για την Β΄ ομάδα του Πανσερραϊκού!

Συνεχίζονται οι δοκιμές απο όλη την Ελλάδα για την Β΄ ομάδα του Πανσερραϊκού!

Ο Πανσερραϊκός μεγαλώνει καθημερινά και μαζί του, γύρω-γύρω όλα τα προαπαιτούμενα για να αλλάξει επίπεδο και να αρχίζει να μοιάζει με μια σύγχρονη ομάδα, που έχει στόχους και όραμα, βάση ενός υγιούς πλάνου ανάπτυξης. Μετά απο πολλά χρόνια, στελεχώνεται η μικρή ομάδα των «λιονταριών», η λεγόμενη και B’ ομάδα, με παιδιά που θα αποτελούν το αύριο της μεγάλης ομάδας.

Ήδη η προετοιμασία του Τάσου Δέντσα, που είναι προπονητής, αυτής της ομάδας, ξεκίνησε την Δευτέρα με 29 ποδοσφαιριστές και καθημερινά, προστίθενται νέα παιδιά απο την Κρήτη μέχρι την Κορούνια της Ισπανίας! Άγρυπνοι παρατηρητές οι Παύλος Δημητρίου και Οδυσσέας Δαρνάκας απο το επιτελείο των αναπτυξιακών τμημάτων και της ακαδημίας, αντίστοιχα, αλλα και απο την πρωτη ομάδα παρακολουθούν καθημερινά της προπονήσεις, ο Απόστολος Λιβανός και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τάσος Καζίας, που ας μην ξεχνάμε οτι είχε καθοδηγήσει προπονητικά μαζί με τον Σάκη Αναστασιάδη και τον Κώστα Τσιμίκα, μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού, πριν μια δεκαετία.

Την Παρασκευή, η Β΄ομάδα θα αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι με το Σκούταρι και εκεί θα γίνει το πρώτο ξεσκαρτάρισμα απο τον Τάσο Δέντσα, που δείχνει ικανοποιημένος απο το επίπεδο των παιδιών σε αυτό το πρώιμο στάδιο της προεπιλογής. Όσα παιδιά επιθυμούν να δοκιμαστούν στην μικρή ομάδα του Πανσερραϊκού, μπορούν να επικοινωνούν σε αυτόν τον αριθμό:6948787157.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr