Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η διάθεση των καρτών μέλους & γονέα των Ικάρων! Πάρε θέση κι εσύ!

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η διάθεση των καρτών μέλους & γονέα των Ικάρων! Πάρε θέση κι εσύ!

Οι κάρτες μέλους και οι κάρτες γονέα των Ικάρων για την φετινή σεζόν, που έχουν ισχύ μόνο για τους αγώνες πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής για την σεζόν 2017-2018, συνεχίζουν να διατίθενται απο την ομάδα μπάσκετ των Ικάρων αλλά και απο την «κυανοκίτρινη ακαδημία».

Οι κάρτες μέλους αφορούν όλους, όσοι δεν έχουν παιδιά στην «Ikaroi Academy» και είναι απλοί φίλαθλοι της ομάδας και του μπάσκετ, ενώ οι κάρτες γονέα αφορούν όλους, όσοι είναι φίλοι της ομάδας και ταυτόχρονα έχουν και παιδιά που αθλούνται σε κάποιο από τα 23 τμήματα της «κυανοκίτρινης ακαδημίας».

Με την απόκτηση της κάρτας γονέα, θα δίνονται και πλούσια δώρα για τα παιδιά των ακαδημιών. Μια sports bag της nickan με ειδικό χώρο για τα παπούτσια του μικρού αθλητή ή αθλήτριας, μια μπάλα σε στυλ παραλλαγής από την errea σε κίτρινο ή μπλε χρώμα, καθώς και ένα συλλεκτικό T-Shirt των Ικάρων!

Τηλέφωνο πληροφοριών για εγγραφές και απόκτηση κάρτας γονέα στην Ikaroi Basketball Academy, 6947528969, Παναγιώτης Σπανός, υπεύθυνος Ακαδημιών.

Τηλέφωνο πληροφοριών για απόκτηση κάρτας μέλους στην ομάδα Ikaroi B.C.  6933349324, Μιχάλης Καραμπέκης, γραμματέας συλλόγου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr