Δυνατό φιλικό προετοιμασίας με Καβάλα για τους Ικάρους !

Δυνατό φιλικό προετοιμασίας με Καβάλα για τους Ικάρους !

Με αμείωτους ρυθμούς και διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία των Ικάρων, οι οποίοι επιθυμούν μέσω της σκληρής δουλειάς να είναι πανέτοιμοι όχι τόσο για το Κυριακάτικο παιχνίδι Κυπέλλου στην Κέρκυρα,όσο για την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος στις 7/10.

Ο Κ.Σίσκος δεν βάζει “φρένο” στον φρενήρη ρυθμό των προπονήσεων, καθώς αυτές είναι στα “κόκκινα” και  αναγκάζουν τους αθλητές να τα δίνουν όλα για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες. Η αυριανή ημέρα περιέχει πρωινή προπόνηση,ενώ για το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το πολύ δυνατό φιλικό κόντρα στην Καβάλα στο ΔΑΚ Σερρών. Η φιλική αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17:00 απέναντι σε μια ομάδα, που πέρυσι πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα απουσιάζει από τις προπονήσεις ο Κουτσοκώστας, καθώς ο νεαρός Forward ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Επίσης αμφίβολος για το αυριανό φιλικό είναι ο Κακιούζης χωρίς να αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό-για προληπτικούς λόγους-.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr