Συνεχίζει στον Πανσερραϊκό ο Συμεωνίδης !

Συνεχίζει στον Πανσερραϊκό ο Συμεωνίδης !

Κάτι το οποίο ήταν γνωστό και δεδομένο έγινε πλέον και επίσημο, αφού ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε επισήμως την παραμονή του ψηλού του. Παίχτης των “λιονταριών” για ακόμη ένα χρόνο θα είναι ο Φίλιππος Συμεωνίδης, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει η πολυπόθητη άνοδος στην Γ’Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Κράτησε τον «πύργο» του!

Ανανεώσεων συνέχεια για τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ

– Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο Center Φίλιππο Συμεωνίδη! Ο «πύργος» της ομάδας, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή επιτυχία και την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική, θα αποτελέσει και φέτος, με το πλούσιο ταλέντο και την εμπειρία του, έναν από τους βασικούς συντελεστές της.

– Ο ύψους 2.02 μέτρων Σερραίος καλαθοσφαιριστής γεννήθηκε το 1980 στο Ν. Πετρίτσι σημειώνοντας μέχρι και σήμερα μια πλούσια καριέρα με συμμετοχή σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες:

• 3 αγωνιστικές περιόδους στην Α1 (ΜΕΝΤ, Μαρούσι, Μακεδονικό).

• 12 σεζόν στην Α2 με πρωταγωνιστικό ρόλο.

• 3 περιόδους στη Β’.

• 1 χρονιά που συνδυάστηκε με πρωτάθλημα στη Γ’.

• Κατάκτηση πέρυσι του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. με το «λιοντάρι» στο στήθος.

Καλή συνέχεια Φίλιππε, με υγεία πρώτα και πολλές νίκες!! Ευχόμαστε να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας!!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr