Συνεχίζει ο Καμτσικλής στο Ψωμοτόπι! Ενίσχυση με Χουρουζίδη, Μηλάρη, Στεργιάδη

Συνεχίζει ο Καμτσικλής στο Ψωμοτόπι! Ενίσχυση με Χουρουζίδη, Μηλάρη, Στεργιάδη

Ο Α.Ο Ψωμοτοπίου είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι τέλους την μάχη για να συνεχίσει να βρίσκεται στην Επίλεκτη Κατηγορία και με τον Φώτη Καμτσικλή που ήταν υπηρεσιακός προπονητής να παραμένει στον πάγκο, η ομάδα ενισχύεται και θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί στις αγωνιστικές που παραμένουν.

Η ενίσχυση που έρχεται κατόπιν εισήγησης του προπονητή είναι σημαντική, με τον ΑΟΨ να κάνει τρεις μεταγραφές. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο επιθετικός του Οδυσσέα Αναγέννησης Θωμάς Χουρουζίδης που δίνει δύναμη, ταχύτητα και γκολ στην γραμμή κρούσης, έχοντας πετύχει μέχρι τώρα 6 στο πρωτάθλημα και με εμπειρίες που σίγουρα θα φανούν πολύτιμες στην ομάδα. Επίσης παίκτες της ομάδας πρέπει να θεωρούνται ο αμυντικός Γιάννης Στεργιάδης με θητεία στην Κ20 του Πανσερραϊκού και γεμάτο πρώτο μισό της σεζόν στην Serres 1800, αλλά και ο τερματοφύλακας Γιώργος Μηλάρης που αποχαιρέτησε τον Λαϊλιά Ορεινής.

Μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook: “Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα υπολογίζουμε.Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα της Ορεινής που με εμπιστεύτηκε,με αγάπησε και με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα.Ευχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα!!!Ελπίζω οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθουν!Σας ευχαριστώ για όλα!”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr