Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της στο τένις η 11χρονη Χρυσή Σμυρίδου!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της στο τένις η 11χρονη Χρυσή Σμυρίδου!

Tα τελευταία χρόνια το Σερραϊκό τένις ανεβαίνει συνεχώς και το σημαντικό είναι ότι η δουλειά που γίνεται σε επίπεδο ακαδημιών είναι τέτοια που παράγονται ταλέντα και ένα από αυτά είναι και η Χρυσή Σμυρίδου, η οποία ανήκει στον Όμιλο Αντισφαίρισης Σερρών και αν και μόλις 11 χρονών έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και να θεωρείται από τις καλύτερες τενίστριες στην ηλικία της. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι και είναι 11 χρονών, αγωνίζεται στην κατηγορία των 12 έχοντας συνεχείς διακρίσεις το τελευταίο διάστημα στα τουρνουά που γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, στο πλαίσιο του Ε3 Ενωσιακού Πρωταθλήματος Μακεδονίας-Θράκης βγήκε και πάλι 1η στην κατηγορία “Κορίτσια 12 ετών”.

Έτσι λοιπόν οι προσδοκίες είναι μεγάλες και η μικρή Χρυσή με την συνδρομή φυσικά του προπονητή της Δημήτρη Τσολάκη προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται για να ανταπεξέλθει σε αυτές και να την δούμε ακόμη ψηλότερα τα επόμενα χρόνια.


Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr