Συνεχίζει με διατροφολόγο τον Γιώργο Πύργο ο Πανσερραϊκός!

Συνεχίζει με διατροφολόγο τον Γιώργο Πύργο ο Πανσερραϊκός!

Στην ανανέωση μιας επιτυχημένης συνεργασίας απο πέρυσι, προχώρησε η ομάδα του Πανσερραϊκού στο ποδόσφαιρο, καθώς συμφώνησε με τον γνωστό φίλαθλο του Πανσερραϊκού και εξαίρετο διαιτολόγο-διατροφολόγο, Γιώργο Πύργο.

Την περσινή σεζόν, πραγματοποιήθηκαν αρκετά σεμινάρια περί αθλητικής διατροφής στην ομάδα και οι παίκτες ακολούθησαν στοχευμένα διατροφικά πλάνα. Φέτος με την συνεργασία του έμπειρου τεχνικού επιτελείου, αυτό θα γίνεται με συστηματική παρακολούθηση ανάλογα με την ένταση των προπονήσεων και τις απαιτήσεις του αγωνιστικού προγράμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανανέωση συνεργασίας με τον διατροφολόγο Γιώργο Πύργο

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Γιώργο Πύργο. Οι ποδοσφαιριστές μας, σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο, θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές και εργοφυσιομετρικές εξετάσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας και θα εφαρμόσουν εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, όλη την σεζόν, υπό την επίβλεψη του κ. Πύργου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr