Συνεχής βελτίωση στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου

Συνεχής βελτίωση στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου

Μπορεί το μόνιμο αίτημα των ανθρώπων που ασχολούνται με τον υγρό στίβο στις Σέρρες να είναι ένα μεγαλύτερο κολυμβητήριο και δη η τελειοποίηση αυτού που ξεκίνησε πριν χρόνια να γίνεται στο Πάρκο Ομόνοιας, ωστόσο σε αυτό που υπάρχει στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από όλους τους φορείς και συγκεκριμένα και από τον Ο.Π.Α.Κ.Π.Α προκειμένου να διατηρείται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Το κολυμβητήριο έχει αυξήσει τους χρήστες του κατά 30% τα τελευταία χρόνια, είτε αυτό έχει να κάνει με τους συλλόγους, είτε απλά με τους Σερραίους πολίτες που το χρησιμοποιούν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει τις καλύτερες μικροβιολογικές εξετάσεις σύμφωνα με το γενικό χημείο του κράτους όπου ανά τακτά διαστήματα στέλνονται δείγματα από το νερό της πισίνας.

Ήδη υπάρχει αναβάθμιση όσον αφορά τους τρόπους χλωρίωσης, όπως και θέρμανσης του χώρου και των αποδυτηρίων, ενώ ολοένα και γίνονται ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση και σε άλλα “κενά” που μπορεί να εντοπίζονται από τους υπευθύνους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης αφήνοντας δείγματα γραφής μίας καλής προσπάθειας τακτοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου σε λίγες εβδομάδες το κολυμβητήριο να αποκτήσει άδεια λειτουργίας, χωρίς να χρειάζεται παρατάσεις, ενώ προσφάτως απέκτησε και πιστοποιητικό ενεργητικό πυροπροστασίας.

Την ώρα που άλλα κολυμβητήρια κλείνουν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Ξάνθης και άλλα απλά υπολειτουργούν, σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς στα δεδομένα και απλά να βελτιώσεις τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, γίνεται μία καλή διαχείριση και προς την κατεύθυνση να είναι όσο το δυνατόν ικανοποιημένοι οι περισσότεροι που βρίσκονται καθημερινά εκεί.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr