Συναντήθηκε με τον Μέλο Περέϊρα η Σερραϊκή Επιτροπή Διαιτησίας!

Συναντήθηκε με τον Μέλο Περέϊρα η Σερραϊκή Επιτροπή Διαιτησίας!

Στην Θεσσαλονίκη και στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, η συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βίτορ Μέλο Περέϊρα και των Επιτροπών Διαιτησίας των ΕΠΣ Μακεδονίας, Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς και Δράμας. Τα μέλη των Ε.Δ. είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τον κ.Βίτορ Περέιρα όσο και με τους επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κ. Σταύρο Τριτσώνη και κ. Μιχάλη Κουκουλάκη.

Δυναμικό το παρών από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Ε.Δ./ΕΠΣ, Μετσιμενίδη Στυλιανό, τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης και μέλος της Ε.Δ., Φωτιάδη Γεώργιο και το μέλος της Ε.Δ., Ιωαννίδη Χρήστο. Συζήτησαν με τον Επικεφαλής της ΚΕΔ κ. Βίτορ Μέλο Περέιρα και τους συνεργάτες του για τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο στη Ελληνική Διαιτησία όσο και σε ζητήματα που άπτονται της Σερραϊκής διαιτησίας, ανταλάσσοντας απόψεις.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής Βίτορ Μέλο Περέϊρα και οι συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν -δια ζώσης- απόψεις με τις Επιτροπές Διαιτησίας των 5 ΕΠΣ για την βελτίωση του επιπέδου της διαιτησίας αλλά και συζήτησαν προβληματισμούς και προτάσεις προς την ίδια πάντα κατεύθυνση, δίνοντας έμφαση στο τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν την προσεχή 5ετία να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους νέους διαιτητές, αλλά ταυτόχρονα δίνοντας και κίνητρα ώστε οι νέοι διαιτητές να παραμείνουν στον χώρο της διαιτησίας για πολλά χρόνια.

Στην φωτογραφία με τον Τριτσώνη…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr