Συνέχεια πάνω στο σκορ ο Ορφέας…Δεν δυσκολεύτηκε στην Ηράκλεια!

Συνέχεια πάνω στο σκορ ο Ορφέας...Δεν δυσκολεύτηκε στην Ηράκλεια!

ΗΡΑΚΛΕΙΑ  55-69  ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ

Άλλη μια νίκη σε τοπικό ντέρμπι για τον Ορφέα, ο οποίος μετά το Ρούπελ έριξε στο “καναβάτσο” και την Ηράκλεια και πανηγύρισε την 6η του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι παίχτες του Χρ.Γκαβανόζη είχαν συνέχεια το προβάδισμα στην αναμέτρηση με την διαφορά να παίζει στους 8 και τους 12 πόντους. Από την άλλη,η Ηράκλεια πάλεψε,προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει μια μεγάλη νίκη.

Οι δυο ομάδες είχαν το ίδιο τέμπο στο πρώτο δεκάλεπτο,που δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραγωγικό. Αποτέλεσμα δεκαλέπτου: 10-14. Στην 2η περίοδο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους,η Ηράκλεια ακολουθούσε,αλλά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με διψήφια διαφορά (30-40).

Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι με τον Σκοπό να κρατάει την διαφορά ασφαλείας παρά την πίεση των γηπεδούχων και να φτάνει σε άλλη μια νίκη,δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γάτος αποχώρησε με διάστρεμμα στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα.

Δεκάλεπτα: 10-14, 30-40 (ημ.), 42-52, 55-69
Ηράκλεια (Μάντζιος): Ράμναλης 5 (1), Ατλάσης, Αποστολάκης 4, Μέσσας 16 (1), Παναγιωτίδης, Μιντσώκης, Κουντουράς 1, Κουτσάκης, Κούτλης 25 (3), Παπαδόπουλος 2., Τοπολίγκας 2.
Ορφέας Ν. Σκοπού (Γκαβανόζης): Καραμπατζάκης, Δούμας, Γεωργόπουλος, Δροσινός 6, Λαγός 25 (2), Αχτσής 11 (1), Λουλούδης 15 (3), Καρακάσης, Γάτος 8, Γιοβάνης, Καρπουχτσής, Χαβαλές 4.
Share