Συμφώνησε με Τούσκα ο Ηρακλής Αμμουδιάς!

O Bαγγέλης Τούσκας θα είναι ο νέος προπονητής του επανακάμψαντα στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο Ηρακλή Αμμουδιάς όπως ανακοίνωσε η ομάδα, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια το βράδυ της 1ης Αυγούστου προκειμένου να ξεκινήσει η συνεργασία τους.
Ο 37χρονος προπονητής που πέρυσι ήταν στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας/Κεσσάνης και φυσικά και σε αυτόν της Ηράκλειας πριν αυτή διαλυθεί, έχει την εμπειρία να συμβάλει στην αναγέννηση του Ηρακλή.
Το μενού της ημέρας περιελάμβανε και την επιστροφή τεσσάρων ποδοσφαιριστών καθώς οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σιδηρόπουλος, Μάριος Μαρίγκος και Κώστας Μητκώνης θα ξαναφορέσουν την φανέλα της ομάδας, ενώ μέχρι την Δευτέρα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές.
Επίσης τέθηκαν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας για την φετινή περίοδο που περιλαμβάνουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και κοστίζουν 30 ευρώ, ενώ τρέχει και η λαχειοφόρος αγορά για την κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του μήνα για ένα ποδήλατο.
Recommended Posts

ΕΠΣΣ: Τελικά αποτελέσματα – βαθμολογίες αγώνων Σαββάτου 04 / 2 / 23 σε Α΄ & Β΄ κατηγορία
05 Φεβρουαρίου, 2023

Γ΄Εθνική 1ος Ομιλος 14η αγωνιστική Αποτελέσματα – Βαθμολογία
05 Φεβρουαρίου, 2023

Καζίας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Αυγενάκεια αναδιάρθρωση, χωρίς μελέτη μόνο με λόγια»
02 Φεβρουαρίου, 2023