Συμφωνία με Μεταλλίδη, 10 ανανεώσεις και… καλό καλοκαίρι από το Παραλίμνιο!

Συμφωνία με Μεταλλίδη, 10 ανανεώσεις και... καλό καλοκαίρι από το Παραλίμνιο!

Πήρε φόρα ο Απόλλων Παραλιμνίου, που άρχισε δυναμικά και έγκαιρα το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, με μια μεταγραφή και δέκα ανανεώσεις, δείχνοντας διάθεση να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατός και αποφασισμένος για μία καλύτερη πορεία.
Μάλιστα η ομάδα του Παύλου Δημητρίου ήρθε σε συμφωνία για την πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη, καθώς απέκτησε τον Αλέξανδρο Μεταλλίδη. Ο 21χρονος αμυντικός χαφ που αγωνίζεται φέτος με την ΑΕ Χρυσού και παλιότερα σε Εθνικό Γαζώρου (Β΄-Γ΄ Εθνική), Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Διαγόρα Δασοχωρίου αποτελεί ακόμη μία καλή λύση την μεσαία γραμμή.

 

Οι Σερραίοι «τρέχουν» παράλληλα και το κύμα ανανεώσεων και ήδη συμφώνησαν να συνεχίσουν στο Παραλίμνιο οι Μερεσιώτης, Ναλμπάντης, Γαϊδαρτζής, Τριανταφύλλου, Τάκας, Λιάρας, Ρούμπος, Δέντσας και Φιλέντας, έχοντας όλοι την δική του συμβολή στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

 

Την Πέμπτη θα γίνει η τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» και θα ακολουθήσει… μαγκάλι και τραπέζι στο γήπεδο, ενώ την Τρίτη θα γίνει το τελευταίο δοκιμαστικό του Απόλλωνα για τη β΄ ομάδα (και φιλικό με τοπική ακαδημία).

 

πηγή:pamebala.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr