Συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή για το Πετρίτσι-Αμμουδιά!

Συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή για το Πετρίτσι-Αμμουδιά!

Αρκετή δουλειά θα έχει την Τρίτη η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Σερρών έχοντας να βγάλει την απόφαση για τα όσα έγιναν στον αγώνα Ν.Πετρίτσι-Αμμουδιά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του “SSN” το βράδυ της Δευτέρας ο διαιτητής του ματς Σαφούρης Κων/νος κατέθεσε συμπληρωματική έκθεση στο φύλλο αγώνα βάζοντας και νέο παράγοντα στην εξέταση της υπόθεσης.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο το “SSN” σας ενημέρωσε πως η πληροφόρηση που υπήρχε όσον αφορά την διακοπή του αγώνα ήταν ότι μετά από σύρραξη και έναν τραυματισμό που υπήρξε, ο διαιτητής διέκοψε το ματς και στην συνέχεια, όταν επέστρεψε για να ξεκινήσει και πάλι, η Αμμουδιά διαμαρτυρόμενη αποχώρησε.

Την Κυριακή, όταν ήρθε στην δημοσιότητα το φύλλο αγώνα, γινόταν ξεκάθαρο πως ο διαιτητής δεν κάνει ουδεμία αναφορά περί αποχώρησης και απλά αναφέρει πως μετά την σύρραξη και τον τραυματισμό αποφάσισε την διακοπή του αγώνα.

Έτσι λοιπόν καταλήξαμε στο βράδυ της Δευτέρας με την πληροφορία πως ο διαιτητής του ματς κατέθεσε συμπληρωματική έκθεση, υπογεγραμμένη και από τους βοηθούς του, στην οποία φέρεται να αναφέρει πως μετά την διακοπή επέστρεψε για να συνεχιστεί κανονικά το ματς με την εκτέλεση ενός φάουλ, ωστόσο η φιλοξενούμενη ομάδα δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε λεπτομέρειες.

Το μπαλάκι πλέον πάει στην Ε.Π.Σ.Σερρών που καλείται να εξετάσει όλα τα δεδομένα και να πάρει τις αποφάσεις της για την τύχη του αγώνα, όπως και των ομάδων.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr