«Συμμαχία ΣΕΡΡΑΙΩΝ» | Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του συνδυασμού του Αλ. Χρυσάφη

Τους υποψηφίους συμβούλους της “Συμμαχίας Σερραίων”παρουσίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Σερραίων κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο ξενοδοχείο Elpida Resort.

 

Ο κ. Χρυσάφης παρουσίασε το όραμά του για ένα δήμο σύγχρονο, πρότυπο και πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Οι επτά βαικοί άξονες του προγράμματος της Συμμαχίας Σερραίων περιλαμβάνουν επτά θεματικές ενότητες, που απαρτίζονται από στοχευμένες αλλά και κοστολογημένες προτάσεις. Ο επικεφαλής της “Συμμαχίας Σερραίων” απηύθυνε ανοικτά κάλεσμα για μια ζωντανή συμμαχία που θα οδηγήσει σε μια δυνατή δημαρχία.

Το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Σερραίων», όπως επισημαίνουν στελέχη του συνδυασμού, είναι αποτέλεσμα σοβαρής προεργασίας, μέσα από ομάδες εργασίας που συγκροτήθηκαν.

Επιδίωξη του κ. Αλ. Χρυσάφη, που έχει περάσει και ως φιλοσοφία στο σύνολο του συνδυασμού, είναι να κατατεθούν τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις, επενδύοντας στη δημιουργία ενός ρεαλιστικού και άμεσα υλοποιήσιμου προγράμματος, αποφεύγοντας την ακατάσχετη υποσχεσιολογία.

Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Σερραίων» εμφανίζεται ως υπέρμαχος της διαμόρφωσης μιας ειλικρινούς σχέσης με τους πολίτες του Δήμου Σερρών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος σε πανηγυρικό κλίμα παρουσίασε τους 143 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Συμμαχίας Σερραίων», καθώς και το όραμά του και τις προγραμματικές του θέσειςμε βασικό γνώμονα την ανάπτυξη και την ανάδειξη του δήμου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr