«Συμμαχία ΣΕΡΡΑΙΩΝ» | Ο Ιωάννης Μίσσας ζητά εμπιστοσύνη στους νέους του Τοπικού Συμβουλίου!

«Συμμαχία ΣΕΡΡΑΙΩΝ» | Ο Ιωάννης Μίσσας ζητά εμπιστοσύνη στους νέους του Τοπικού Συμβουλίου!

Επιστολή προς τους Σερραίους

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι οι πολίτες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην πολιτική και κυρίως στους πολιτικούς. Το φαινόμενο αυτό είναι πιο έντονο κυρίως στις νέες γενιές που πιστεύουν ότι πλέον δεν έχουν τίποτα να ελπίζουν. Αναρωτήθηκε όμως ποτέ κανείς γιατί; Γιατί επικρατεί αυτή η τάση; Αντίδραση; Οι νέοι είναι συνήθως αντιδραστικοί. Καλά κάνουμε. Πρέπει να αντιδράσουμε. Να αντιδράσουμε όμως εποικοδομητικά και όχι καταχρηστικά. Η αντίδραση προς την ίδια πρακτική, την όμοια πολιτική, τον μη παραγωγικό ατέρμονο κύκλο, είναι αυτά που με οδήγησαν προσωπικά να κατέλθω ως υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Θέλω να αντιδράσω και εγώ παραγωγικά. Συμμετέχω σε μία ομάδα ενεργών πολιτών από τους οποίους οι περισσότεροι είμαστε νέα πρόσωπα στην ενασχόληση με τα κοινά, έχουμε όρεξη, έχουμε όραμα, έχουμε δημιουργήσει ένα υλοποιήσιμο πρόγραμμα και προπάντων έχουμε έναν επικεφαλής, ο οποίος έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι αποδοτικός και εργατικός σε κάθε επίπεδο.

Αυτή η ομάδα είναι Συμμαχία Σερραίων με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Χρυσάφη. Ξεκινήσαμε το οδοιπορικό μας προ διετίας περίπου συλλέγοντας πληροφορίες για τα προβλήματα και τις ανάγκες στο δήμο Σερρών. Στην πορεία ολοένα και περισσότεροι ενεργοί πολίτες ακολούθησαν και εντάχθηκαν στην ομάδα γεγονός που βοήθησε στην εύρεση βέλτιστων λύσεων και σύγχρονων προτάσεων που θα οδηγήσουν το δήμο σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Σας καλώ λοιπόν με το παρόν άρθρο να αντιδράσετε μαζί μου. Ας αντιδράσουμε εποικοδομητικά.

Λέγομαι Μίσσας Ιωάννης, γεννήθηκα στην πόλη των Σερρών πριν από 30 χρόνια, μεγάλωσα και εργάζομαι εδώ. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού στην εφαρμοσμένη λογιστική και ελεγκτική του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Οι γονείς μου Μισσας Αναστάσιος και Παπάζογλου Αικατερίνη και αυτοί Σερραίοι στην καταγωγή φρόντισαν, ώστε να γίνω ενεργός πολίτης σκεπτόμενος ορθολογικά με γνώμονα το κοινό καλό. Ας αντιδράσουμε λοιπόν για το κοινό καλό όλων μας.

Την Κυριακή των εκλογών στηρίζουμε τη Συμμαχία Σερραίων και τον Αλέξανδρο Χρυσάφη για δήμαρχο Σερρών. Σας καλώ να με βοηθήσετε στηρίζοντας την εκλογή μου στο συμβούλιο της κοινότητας του δήμου Σερρών. Την Κυριακή των εκλογών σας καλώ να αντιδράσουμε παραγωγικά για μία καλύτερη πόλη και ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο των δημοτών της, δηλαδή όλων μας.

Μίσσας Ιωάννης
Λογιστής-Οικονομολόγος
Υποψήφιος Σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Σερρών.

ΠΗΓΗ:Εφημερίδα Παρατηρητής.

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ»

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr