«Συμμαχία ΣΕΡΡΑΙΩΝ» | Ο αθλητισμός είναι πυλώνας ανάπτυξης για τον δήμο του Αλ.Χρυσάφη!

«Συμμαχία ΣΕΡΡΑΙΩΝ» | Ο αθλητισμός είναι πυλώνας ανάπτυξης για τον δήμο του Αλ.Χρυσάφη!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σερραϊων κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, πιστεύει με θέρμη, οτι η εποικοδομητική ανάπτυξη των νέων δημοτών, περνά μέσα απο τον αθλητισμό και την συμμετοχή της νεολαίας στις αθλητικές δράσεις, ερασιτεχνικές ή επαγγελματικές. Η παράταξη της Συμμαχίας Σερραίων, μέσα απο τις θέσεις και τις δράσεις της, όλο το προηγούμενο διάστημα, έδειξε οτι επιθυμεί την αθλητική οδό, ως μέσο ανάπτυξης του Δήμου Σερρών, σκοπεύοντας να αναβαθμισει υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις, να ολοκληρώσει τα ημιτελή γήπεδα της πόλης και να δημιουργήσει συνθήκες νέων αθλητικών χώρων για όλους.

Ο κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, παρακολουθεί στενά με τα στελέχη του, τις αστοχίες στον αθλητικό τομέα που υπάρχουν όλα αυτά τα χρόνια, και ευελπιστεί με συγκεκριμένο σχέδιο να διεκδικήσει οικονομικά προγράμματα, προκειμένου οι Σέρρες να αποκτήσουν επιτέλους αθλητικό τουρισμό και οι ομάδες της να πετύχουν τους στόχους του πρωταθλητισμού.

Αναλυτικά απο τις θέσεις της ομάδας επικοινωνίας της «Συμμαχίας Σερραίων».

Νεολαία Αθλητισµός

Αναδεικνύουµε δράσεις και έργα που αφορούν τον αθλητισµό

  • ∆ηµιουργούµε Κέντρο Νεότητας στην περιοχή του Πάρκου Fosses (στα Χίλια ∆ένδρα), έναν πολυχώρο ο οποίος θα ανήκει στους νέους και θα προσφέρει µια σειρά υπηρεσιών, όπως studio ηχογραφήσεων, διεξαγωγής περιοδικών εκθέσεων φωτογραφίας, ζωγραφικής, µουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών κ.α. παρέχοντας έτσι στη νεολαία µας δυνατότητες δηµιουργικής ψυχαγωγίας και ενασχόλησης.
  • Αναβαθµίζουµε και βελτιώνουµε το υφιστάµενο Αθλητικό πάρκο Οµόνοιας µε όλες τις απαραίτητες υποδοµές στηρίζοντας όλα ανεξαιρέτως τα αθλητικά σωµατεία ανάλογα µε τη δυναµικότητα τους.
  • Εµπλουτίζουµε τις αθλητικές υποδοµές µε τη δηµιουργία ενός νέου Αθλητικού Πάρκου, στον Λευκώνα µε κατασκευή εκεί του νέου δηµοτικού µας γηπέδου.
  • Ενισχύουµε όλα τα αθλητικά σωµατεία µε έναν δίκαιο τρόπο ανάλογα µε τις ανάγκες και τη δυναµικότητα του κάθε Συλλόγου.
  • Αναβαθµίζουµε και βελτιώνουµε τις εγκαταστάσεις στο εθνικό στάδιο, στο κλειστό γυµναστήριο και στο κολυµβητήριο.
  • Εντατικοποιούµε τις προσπάθειές µας για ανάληψη µεγάλων διοργανώσεων σε όλα τα αθλήµατα και τις εντάσσουµε σε ένα συνολικό σχέδιο που υπηρετεί τον στόχο της πόλης ως προορισµού Σαββατοκύριακου για 52 εβδοµάδες τον χρόνο.
  • ∆ιεκδικούµε την αποπεράτωση όλων των ηµιτελών αθλητικών εγκαταστάσεων µε αξιοποίηση κάθε χρηµατοδοτικού εργαλείου εθνικής και ευρωπαϊκής προέλευσης.

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ»

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr