«Συμμαχία ΣΕΡΡΑΙΩΝ» | Αυτοί είναι οι θεματικοί άξονες του Αλέξανδρου Χρυσάφη για τον δήμο Σερρών!

«Συμμαχία ΣΕΡΡΑΙΩΝ» | Αυτοί είναι οι θεματικοί άξονες του Αλέξανδρου Χρυσάφη για τον δήμο Σερρών!

Αλέξανδρος Χρυσάφης:

«Η Συμμαχία Σερραίων, είναι μια κίνηση πολιτών που όλοι ομολογούν ότι τάραξε τα  νερά, της τοπικής κοινωνίας και αυτό είναι καλό για τον ίδιο τον τόπο μας, πάνω από όλα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί καταφέραμε σε πείσμα όλων, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουμε πολλοί, μα πάνω από όλα, να είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που μας πιστεύουν και αισιοδοξούν μαζί μας.

«Χρειαζόμαστε ένα νέο μοντέλο διοίκησης, πιο συμμετοχικό, πιο ανθρώπινο με ευρείες  συναινέσεις και σεβασμό στον κάθε πολίτη. Η «Συμμαχία Σερραίων» εδώ και καιρό έχει εκπέμψει μια ατζέντα συναινετική, συμμετοχική και καινοτόμα.»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Σερραίων» αναλύει τα χρηματοδοτικά εργαλεία από τα οποία θα βρεθούν τα χρήματα για να υλοποιήσει το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Σερραίων» διευκρινίζοντας:

«Μακριά από μας το τάξιμο των πάντων στους πάντες, μακριά από εμάς οι λαϊκισμοί και τα ευχολόγια, μακριά από εμάς οι αστήρικτες θέσεις και υποσχέσεις. Για αυτό προτού σας παρουσιάσουμε το τι θα κάνουμε, θα σας παρουσιάσουμε από που θα βρούμε τα χρήματα για να το κάνουμε.»

Το πρόγραμμα της παράταξης βασίζεται σε δράσεις επτά άξονων:

  1. Κοινωνική Πολιτική
  2. Αστικές Αναπλάσεις – Έργα υποδομών
  3. Καθημερινότητα και ποιότητα ζωής
  4. Αναπτυξιακή πολιτική
  5. Πολιτισμός – Παιδεία
  6. Νεολαία – Αθλητισμός
  7. « Έξυπνη Συμμαχία» πολιτών – Δήμου
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr