Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Κώστα Πολίτη εξέδωσαν οι Ίκαροι

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Κώστα Πολίτη εξέδωσαν οι ΊκαροιΗ ομάδα μπάσκετ των Ικάρων Σερρών, εξέδωσε από νωρίς συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Κώστα Πολίτη. Η διοίκηση των Ικάρων, είχε προσκαλέσει λίγους μήνες πριν, τον «Ευρω-κόουτς», στο Τουρνουά Καπαγερωφ της ΕΟΚ και ο ίδιος είχε τιμήσει με ένθερμο τρόπο, τους «κυανοκίτρινους» και το Σερραϊκό μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του αθλητικού ομίλου καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, εκλιπόντος, Κώστα Πολίτη.

Τα μέλη των Ικάρων, αισθάνονται θλίψη για την απώλεια, ενός εκ των κορυφαίων προπονητών, μπάσκετ της χώρας μας, που πρόσφερε πολλά στο άθλημα, με απόγειο την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ της Αθήνας το 1987.

Πριν λίγους μήνες ήσουν ανάμεσα μας στο τουρνουά Καπαγέρωφ στις Σέρρες, τώρα ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει coach.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr