Συγχαρητήρια Αυγενάκη στις Νεάνιδες πρωταθλήτριες του Πανσερραϊκού & της Εθνικής!

Συγχαρητήρια Αυγενάκη στις Νεάνιδες πρωταθλήτριες του Πανσερραϊκού & της Εθνικής!

Ο Υφυπουργός αθλητισμού συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στον Ελληνικό αθλητισμό και να βοηθά, με οποιονδήποτε τρόπο τα σωματεία, τους αθλητές και τις αθλήτριες και φυσικά τις Εθνικές ομάδες. Πριν απο λίγο επαίνεσε μέσω twitter την Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, που διαθέτει δυο αθλήτριες του Πανσερραϊκού, την Ζωή Αγραφιώτη και την Κωνσταντίνα Φιλέντα, όπου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα Highlight!

Εντυπωσίασαν για ακόμη  μια φορά, οι αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ., Ζωή Αγραφιώτη και Κωνσταντίνα Φιλέντα, αυτή την φορά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων της Μάλτας με την συμμετοχή τους, στην εθνική ομάδα!

Τα δυο κορίτσια αγωνίστηκαν, στο ελεύθερο ομαδικό (Κωνσταντίνα Φιλέντα) κατακτώντας την 8η θέση, στον τελικό του combo (Ζωή Αγραφιώτη) τερματίζοντας στην 5η θέση, ενώ και οι δυο μαζί αγωνίστηκαν στο highlight, όπου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο!

Η Ζωή Αγραφιώτη και η Κωνσταντίνα Φιλέντα του Πανσερραϊκού μας και η Βασιλική Μολόζη του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη συμμετοχή της Ελληνικής ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας ήταν: Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Ελένη Φράγκου, Μαρία Καραπαναγιώτου,  Δέσποινα Ταμπακάκη, Γλυκερία Ταραζά και Γεωργία Ζώταλη.

Η Ελληνική ομάδα  βαθμολογήθηκε με 83,4000 β.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr