Συγκροτείται σε σώμα το νέο Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών

Συγκροτείται σε σώμα το νέο Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών

Ώρα παράδοσης… παραλαβής και επίσημα πλέον! Μετά από 25 χρόνια στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σερρών η φωτογραφία του Χριστόφορου Χριστοφορίδη “πάει στην άκρη”, για να τοποθετηθεί πλέον αυτή του Αθανάσιου Χατζηπαντελή, του νέου προέδρου της Ένωσης. Το βράδυ της Τρίτης το νέο 11μελές Δ.Σ που εκλέχθηκε στις εκλογές της 20ης Ιανουαρίου θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα γίνουν όλα τα τυπικά προκειμένου να εκλεχθεί ο πρόεδρος και να γίνει η κατανομή αξιωμάτων στα υπόλοιπα μέλη.

 

Είναι λογικό πως η… παλιά φρουρά του Σάκη Χατζηπαντελή και οι πιο έμπειροι αναμένεται να αναλάβουν τις επιτελικές θέσεις στο Συμβούλιο, ωστόσο το οργανόγραμμα προβλέπει πολλές θέσεις και για τα μη εκλεγμένα μέλη σε διάφορες επιτροπές, καθώς το… αύριο της Ε.Π.Σ.Σερρών χρειάζεται δουλειά και πρόσωπα.

 

Θυμίζουμε πως οι 11 του Δ.Σ με την σειρά που εκλέχθηκαν είναι οι:

Αθανάσιος Χατζηπαντελής, Κώστας Νταούδης, Στέλιος Μετσιμενίδης, Νίκος Μουντουλάρης, Θόδωρος Πουρτουλίδης, Αναστάσιος Χιντερίδης, Παναγιώτης Κοσμίδης, Κώστας Βότσης, Νίκος Μούκος, Νίκος Αβραμίδης, Κώστας Μεταλλίδης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr