Συγκέντρωση της Ε.Π.Σ.Σ & ενημέρωση για το παιδικό πρωτάθλημα

Συγκέντρωση της Ε.Π.Σ.Σ & ενημέρωση για το παιδικό πρωτάθλημα

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Σερρών στην Ομόνοια η συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της διοργανώτριας αρχής και ομάδων που θα πάρουν μέρος με τις ακαδημίες τους στο παιδικό πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19.

Θυμίζουμε πως για πρώτη φορά φέτος η Ένωση έχει ανακοινώσει τη διεξαγωγή τεσσάρων παιδικών πρωταθλημάτων για παιδιά από το 2003 και έπειτα. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό θα διεξαχθούν πρωταθλήματα:

K-16: ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 01-01-2003 και νεότεροι
K-14: ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 01-01-2005 και νεότεροι
K-12: ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 01-01-2007 και νεότεροι
K-10: ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 01-01-2009 και νεότεροι

Από πλευράς Ε.Π.Σ.Σ ήταν παρόντες ο πρόεδρος Αθανάσιος Χατζηπαντελής, ο αντιπρόεδρος Κώστας Βότσης, το μέλος του Δ.Σ Στέλιος Μετσιμενίδης και ο προπονητής των Μικτών ομάδων Σάκης Τερζής, ενώ από την άλλη πλευρά βρέθηκαν εκπρόσωποι περίπου 20 ομάδων που θα πάρουν μέρος.

Ο Κώστας Βότσης ανέλυσε τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και ζήτησε από τις ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδικά τους τμήματα για να γίνει η κλήρωση και προκειμένου αρχές Οκτωβρίου λογικά να ξεκινήσουν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα, ενώ υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση γενικότερα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr