“Συγγνώμη” Δούμτσου για ό,τι έγινε: “Δώσαμε τα χέρια με τον αντίπαλο”!

"Συγγνώμη" Δούμτσου για ό,τι έγινε: "Δώσαμε τα χέρια με τον αντίπαλο"!

Viral έχει γίνει από το απόγευμα της Τετάρτης στο διαδίκτυο το βίντεο στο οποίο, σε μία φάση εκνευρισμού και σίγουρα απερισκεψίας, ο Κώστας Δούμτσος πατάει το κεφάλι του αντιπάλου του με δύναμη στον αγωνιστικό χώρο. Ο νεαρός Σερραίος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός που ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα, βγάζοντας πιθανόν εκείνη την στιγμή όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και έχουν φέρει σε δυσμενή θέση και τους παίκτες στην επιφάνεια, έκανε μία ανάρμοστη κίνηση. Και επειδή το θέμα πήρε διαστάσεις με δήλωση του στο fonh.gr θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη σημειώνοντας ότι έδωσε και τα χέρια με τον αντίπαλο του. Αναλυτικά:

«Ζήτω συγγνώμη δημόσια για ότι έγινε με τον παίκτη του Αιγινιακού. Έχω μετανιώσει πολύ για ότι έγινε και για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα. Πήγα να σηκωθώ αρχικά μετά το μαρκάρισμα. Δεν κατάλαβα ότι έκανα τέτοια ενέργεια εκείνη την στιγμή. Είχα πολύ άγχος για να κερδίσουμε το ματς, για να βάλω ένα γκολ, γιατί έχασα και άλλα σε κρίσιμα ματς. Οι χτύποι της καρδιάς μου και η μεγάλη ένταση με οδήγησαν να κάνω κάτι τέτοιο. Τα βρήκαμε με το παιδί, δώσαμε τα χέρια. Και πάλι συγγνώμη, δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr