Στύλος: “Στο σημείο που θέλω η Ελπίς – Φαίνεται το επίπεδο του Πανσερραϊκού”

Στύλος: "Στο σημείο που θέλω η Ελπίς - Φαίνεται το επίπεδο του Πανσερραϊκού"

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο προπονητής της Ελπίδας Σκουτάρεως Απόστολος Στύλος κάνοντας αναφορά στον Πανσερραϊκό και την εικόνα του στο φιλικό, αλλά και στην δουλειά που γίνεται στην δική του ομάδα, όπως και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αναλυτικά είπε:

 

Για τον Πανσερραϊκό και το πως τον είδε στο φιλικό:

“Πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι ξεκίνησε πιο αργά από εμάς την προετοιμασία του. Φαινόταν ο βαθμός ετοιμότητας πως ήταν μικρότερος. Είναι ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, φαίνεται όμως στο γήπεδο ότι είναι ομάδα Β΄ Εθνικής. Σίγουρα η ομάδα θέλει ενίσχυση κυρίως για να δώσει βάθος στο ρόστερ και πρέπει να λύσει και όλα τα οργανωτικά προβλήματα για να φτάσει εκεί που θέλει να φτάσει. Αγωνιστικά θέλει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να φορμαριστεί. Υπάρχουν 7-8 παιδιά με μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία και σίγουρα μπορούν να δώσουν το κάτι διαφορετικό. Αν γίνουν γρήγορα κάποιες κινήσεις θα προλάβει να είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος. Μη νομίζετε πως θα υπάρχουν πολλές καλύτερες ομάδες στην Β΄ Εθνική. Κάθε χρόνο η ποιότητα είναι όλο και χειρότερη. Το καλό είναι ότι δίνονται οι ευκαιρίες σε νέα παιδιά από όλες τις ομάδες”.

Για το αν μπορεί μία ομάδα να διατηρηθεί στην κατηγορία με γηγενείς παίκτες:

“100%. Για την Football League μιλάμε. Ο Ν.Σερρών έχει ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν ομάδες σε όλη την Ελλάδα και έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν. Αρκεί να πειστούν πως θα έχουν όλα αυτά που πρέπει και που θέλουν για να στελεχώσουν και πάλι την ομάδα”. 

Για την Ελπίδα Σκουτάρεως:

“Είμαστε στο σημείο που θέλω. Έχουν μπει οι βάσεις, είναι η εικόνα που θέλω, έχουμε μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη. Ψάχνουμε την βελτίωση καθημερινά. Χθες με ικανοποίησε ότι 21 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησαν απόλαυσαν το ποδόσφαιρο για όσο αγωνίστηκε ο καθένας και θα είναι το μεγάλο μου επίτευγμα αν έχω την 1η Οκτωβρίου 25 παίκτες έτοιμος να παίξουν”.

Για τον πως θα διαχειριστεί τα ονόματα που έχουν έρθει στην ομάδα:

“Αν είσαι δίκαιος δεν είναι δύσκολο. Αν βλέπουν οι παίκτες ότι παίζει ο καλύτερος, αυτός που θα δώσει αυτό που θέλει η ομάδα τότε δεν είναι δύσκολο. Αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς αυτός τότε υπάρχει πρόβλημα. Ήρθανε παιδιά στην ομάδα που εκτός καλοί παίκτες είναι καλοί χαρακτήρες, οπότε θα δεχθούν να κάτσουν και στον πάγκο παρότι είναι ονόματα”.

Για το αν η ομάδα διεκδικήσει το κάτι παραπάνω φέτος:

“Ο στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη εδραίωση στην κατηγορία και να φτιάξουμε μία ομάδα που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν θα με αποπροσανατολίσει καθένας. Να φτιάξουμε καινούργιους φιλάθλους και αν έρθει κάτι καλό φιλοδοξία έχω, θα το κυνηγήσουμε”.

Για το πρωτάθλημα:

“Φαίνεται ότι θα είναι αρκετά δυνατό, αλλά και αρκετά μικρό και ένα κακό ξεκίνημα θα δημιουργήσει πρόβλημα από την στιγμή που λογικά τα παιχνίδια θα είναι 26, οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε καλά”.

Για το αν μπορεί να βγάλει και νεαρούς παίκτες:

“Είναι στόχος μου να βγάλω κάποιους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να βελτιώνεις κάθε ημέρα τον παίκτη σου, ιδίως τους μικρούς σε ηλικία και θέλω να δώσω χρόνο συμμετοχής στα παιδιά και πιστεύω κάποια από αυτά θα μπορούν να αγωνιστούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες”.

Για την οργάνωση της ομάδας:

“Ήταν αυτό που με έκανε να έρθω. Μπορεί να ανέβηκε τώρα από το τοπικό, αλλά υπάρχει διάθεση να οργανωθεί. Δεν μπορούμε να τα λύσουμε όλα άμεσα, αλλά υπάρχουν άνθρωποι κοντά για να μας βοηθήσουν. Αυτή την στιγμή έχουνμε ένα θέμα με το γήπεδο που προπονούμαστε και ευχαριστούμε το Χριστός για αυτός. Θα παίζουμε και στο Δημοτικό γήπεδο, είναι μεγάλο και επειδή θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο πιστεύουμε θα μας ευνοεί”.

Για το πως θα είναι η σεζόν για τον ίδιο:

“Ένα στοίχημα ακόμη. Μία νεοφώτιστη ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και να βγάλει ποδοσφαιριστές και αν έχεις κόσμο στην κερκίδα κάτι κάνεις καλά”.

Για το ματς Κυπέλλου με τον Προβατά:

“Δεν θα υποτιμήσω το παιχνίδι επειδή παίζουμε με ομάδα του τοπικού, πάμε με σύνεση, να προκριθούμε και να δούμε την συνέχεια των φιλικών”.

 

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr