Στύλος: “Πρέπει να κυνηγήσουμε την 1η θέση”

Στύλος: "Πρέπει να κυνηγήσουμε την 1η θέση"

Η Ελπίς Σκουτάρεως προετοιμάζεται για το ματς με την Δόξα Προσκυνητών που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Χρυσού και η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς όπως είπε και ο Απόστολος Στύλος στο radioevros.gr μετά το ματς στο Διδυμότειχο “Ο στόχος της ομάδας ήταν να σωθεί, το πετύχαμε γρήγορα και ο στόχος πρέπει να αλλάξει. Εφόσον είσαι δεύτερος και σέβεσαι τον εαυτό σου πρέπει να κυνηγήσεις τον πρώτο”.

Έτσι λοιπόν η Ελπίς θα συνεχίσει να προσπαθεί να παίρνει νίκες στις εναπομείνασες αγωνιστικές και ότι βγει, ενώ άπαντες θεωρούν ότι η ομάδα αδικήθηκε στο Διδυμότειχο τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την διαιτησία, ωστόσο το ματς αυτό είναι παρελθόν.

Το “τριφύλλι” θα βρει απέναντι του μία ομάδα που ακόμη δίνει μάχη παραμονής, αν και έχει μείνει πίσω βέβαια και υπάρχει πίστη πως είναι στο χέρι της ομάδας να τα καταφέρει και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr