Στύλος: “Μας έλειψε το πάθος – Το μέλλον ανήκει στον Γιαννακίδη”

Στύλος: "Μας έλειψε το πάθος - Το μέλλον ανήκει στον Γιαννακίδη"

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε μετά το ματς με την Δόξα Προσκυνητών ο προπονητής της Ελπίδας Σκουτάρεως Απόστολος Στύλος αποδίδοντας το άτυχο αποτέλεσμα στην έλλειψη πάθους, ενώ αναφέρθηκε και στον 17χρονο τερματοφύλακα Χρήστο Γιαννακίδη που έκανε ντεμπούτο, όπως και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά είπε:

“Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Ύπουλο παιχνίδι. Κάναμε πληθώρα ευκαιριών, είχαμε δύο δοκάρια όμως όποιος δεν πετυχαίνει γκολ δεν πετυχαίνει και τον στόχο του. Έλειψε το πάθος από εμάς, δεν είδα να το ζητάνε όπως σε προηγούμενα ματς. Είχαμε τον έλεγχο, είχαμε ανάπτυξη, είχαμε επιθετική συμπεριφορά, αλλά ομάδα χωρίς πάθος δεν πετυχαίνει τον στόχο της. Δεν μπόρεσα και εγώ να εμφυσήσω στους παίκτες μου αυτό το πάθος φαίνεται”.

Για το αν χάθηκε ο στόχος της 1ης θέσης:

“Ο στόχος της 1ης θέσης ήρθε μεταγενέστερα, αλλά όταν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι πρέπει να το κάνεις. Αν δεν μπορείς πρέπει να βάλεις καινούργιο στόχο αλλιώς πρέπει να σταματήσεις. Στόχος μας είναι πλέον να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Αν επιστρέψει το πάθος και εξαλείψουμε το πρόβλημα που παρουσιάσαμε σήμερα, μπορούμε να κερδίσουμε τα τέσσερα ματς που απομένουν”.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την ομάδα:

“Το σημερινό αποτέλεσμα δεν αλλοιώνει όσα έχουμε πετύχει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και θέλουμε να τελειώσουμε όπως ακριβώς ήμασταν”.

Για το ντεμπούτο του 17χρονου Γιαννακίδη:

“Είναι ένας τερματοφύλακας που δουλεύει πάρα πολύ. Ένας 17χρονος τερματοφύλακας σπάνια παίζει βασικός, του ανήκει το μέλλον και θα χρειαστεί υπομονή από τους γύρω του κυρίως. Μας έδειξε τα προσόντα του, ανήκε στον ΠΑΟΚ, είναι μία επένδυση, δουλειά και θα καταφέρει τον στόχο του”. 

Για το αν θα είναι και του χρόνου στον πάγκο:

“Είναι πολύ νωρίς, δεν έχουμε μιλήσει και θέλω να ευχαριστηθούμε το κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους”.

Για το αν θα δώσει ευκαιρίες και σε άλλους νεαρούς παίκτες:

“Ότι μικρό είχαμε τους έχουμε βάλει. Ο Γρατζάκης πήρε χρόνο συμμετοχής ήδη και θέλουμε αυτά τα παιδιά να πάρουν εμπειρίες”.

Για το αν έχει τελειώσει η υπόθεση πρωτάθλημα για το Παραλίμνιο:

“Με δεδομένο αυτό που βλέπουμε στην ζώνη του υποβιβασμού δεν τελείωσε. Έχει δύσκολα παιχνίδια ο Απόλλων με τις ομάδες που βρίσκονται εκεί και παλεύουν”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr