Στύλος: “Η πιο σημαντική μας νίκη μέχρι τώρα…”

Στύλος: "Η πιο σημαντική μας νίκη μέχρι τώρα..."

Ο προπονητής της Ελπίδας Σκουτάρεως Απόστολος Στύλος μίλησε στην ΕΡΑ Σερρρών για το ματς με τον Αετό Ορφανού, την πορεία της ομάδας του και την εμπιστοσύνη του στους Σερραίους, ενώ αναφέρθηκε και στο γηπεδικό θέμα σημειώνοντας ότι άπαντες στο Σκούταρι είναι Πανσερραϊκός και κακώς γίνεται το όλο θέμα. Αναλυτικά:

“Θεωρώ ότι ήταν η πιο σημαντική νίκη που πήραμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Λόγω αντιπάλου σίγουρα, γιατί προερχόταν από θετικά αποτελέσματα έναντι καλών αντιπάλων και το κυριότερο είναι ότι 7η-8η αγωνιστική θα ξεχωρίσουν οι ομάδες που θα παλέψουν για την σωτηρία και αυτές που θα κάνουν κάτι παραπάνω και μπορούμε πλέον να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Στόχος παραμένει να σώσουμε γρήγορα την ομάδα και να δημιουργήσουμε παίκτες Γ΄ Εθνικής που θα βοηθήσουν την ελπίδα και τον εαυτό τους”.

Για την ενδεκάδα με τους πολλούς Σερραίους:

“Είχε πολλούς Σερραίους όντως, πολλά παιδιά που αγωνιζόταν στο τοπικό, πολλά παιδιά με ποιότητα και θέληση. Τα παιδιά που προσφέρουν δικαιούνται να παίζουν και αυτή την στιγμή που προσφέρουν όλοι ανεξαιρέτως. Μέσα από τις προπονήσεις θα βγαίνουν τα παιδιά που θα αγωνίζονται. Έχω πει εξ αρχής ότι δεν κοιτάω τα ονόματα. Ο Νέστωρας Στεφανίδης αν δεν ξεκίνησε σε ένα παιχνίδι βασικός δεν λέει τίποτα, είναι εξαιρετικό παιδί και χαρακτήρας και μόλις μπήκε βοήθησε”.

Για τις πολλές ευκαιρίες και τις αποκρούσεις του τερματοφύλακα Τοπαλίδη:

“Ξέραμε ότι ήταν καλός, μας έδειξε και άλλες πλευρές του ταλέντου του. Κράτησε την ομάδα του με πολύ καλές επεμβάσεις. Με χαροποιεί το γεγονός πως ήταν καλή η εμφάνιση και όσο τα παιδιά που δεν έχουν πολλές παραστάσεις βλέπουν την ομάδα άνετη βαθμολογικά θα λύνονται και θα εξελίσσονται”.

Για το αν υπάρχει ο στόχος της πρωτιάς:

“Δεν μας αγγίζει ο στόχος της 1η θέσης. Είμαστε νεοφώτιστοι και καθημερινά προσπαθούμε να κάνουμε βήματα στον οργανωτικό τομέα. Προχωράμε χωρίς δικό μας γήπεδο. Ευτυχώς λύσαμε το θέμα των προπονήσεων με κάποια κοντινά χωριά. Αυτό που υπάρχει είναι η διάθεση να διορθωθούν όλα. Αισθανόμαστε λίγο προδομένοι από το ότι δεν έχουμε γήπεδο και δεν αξίζει στην διοίκηση μας να βγαίνει εκτεθειμένη. Θέλουμε να παίζουμε στο δικό μας το γήπεδο, αλλά αφού δεν γίνεται δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά”.

Για το θέμα με το Δημοτικό γήπεδο:

“Δεν με αγγίζει. Αυτό που θέλω να περάσω γιατί το βλέπω, είναι πως η διοίκηση μας είναι Πανσερραϊκός. Είμαστε παρακλάδι αυτής της ομάδας και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να καβαλικέψει τον Πανσερραϊκό. Είναι ο αρχηγός στο Νομό. Χαίρομαι όταν δεν παίζουμε και πάμε και βλέπουμε τον Πανσερραϊκό”.

Για το πρωτάθλημα:

“Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Φαίνεται ομάδες που δεν θα κερδίσουν την παραμονή ξαφνικά να κερδίζουν τους πρώτους. Θα ξεχωρίσουν αυτοί που στην μεταγραφική περίοδο δεν θα απωλέσουν παίκτες και θα ενισχυθούν και όσοι βάλουν σταθερές βάσεις”.

Για το  αν θα γίνουν μεταγραφές:

“Και βέβαια χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση, αλλά δεν θέλω να παραβλέψω κάποια παιδιά που κάνουν την προσπάθεια τους αυτή την στιγμή και να φέρω κάποιους κορεσμένους. Θα δούμε. Έδωσα σε κάποια παιδιά ευκαιρία και δεν θέλω την επόμενη ημέρα να τους την πάρω πίσω. Θα γίνουν προσεκτικές κινήσεις”.

Για το αν είχε προτάσεις:

“Και το καλοκαίρι υπήρξαν και τώρα υπάρχουν, αλλά είμαι κατασταλαγμένος ότι θέλω να βοηθήσω την Ελπίδα Σκουτάρεως να κάνει το βήμα παραπάνω. Βλέποντας 400-500 άτομα εντός έδρας και 60 εκτός έδρας χαίρομαι και θέλω να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά μας. Πρέπει να βοηθήσουν οι τοπικές αρχές και η κοινωνία και εμάς και τον Πανσερραϊκό να μπούνε οι βάσεις για να κοιτάξουν οι ομάδες το κάτι παραπάνω”.

Για το ματς με το Νέστο που ακολουθεί:

“Αυτή την στιγμή ο Νέστος εμφανίζεται η πιο σκληροτράχηλη ομάδα του πρωταθλήματος, έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ και έχει καλή επίθεση. Έμπειρους παίκτες και καλή ομάδα. Δεν έχω διάθεση όμως να πάω πουθενά και να παίξω για την ισοπαλία”.

Για το αν βλέπει τα ταλέντα του Νομού:

“Ήδη εδώ και αρκετό διάστημα κάποια παιδιά που τα έχουμε δώσει δανεικά έρχονται στα ρεπό τους και προπονούνται μαζί μας. Σέρρες σημαίνει ταλέντο και στόχος είναι να τα αξιοποιήσεις. Ο κορμός των 20 παικτών πρέπει να είναι Σερραϊκός”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr