Στο Le Chalet της Ξάνθης η αποστολή του Πανσερραϊκού πριν την μάχη της Αλεξανδρούπολης

Στο Le Chalet της Ξάνθης η αποστολή του Πανσερραϊκού πριν την μάχη της Αλεξανδρούπολης

Στο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης έκανε στάση για φαγητό και «ανασύνταξη δυνάμεων» η αποστολή του Πανσερραϊκού, πριν φτάσει στην Αλεξανδρούπολη για τον αγώνα με τον Εθνικό στις 16:00. Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση της ομάδας θέλησε να ξεκουράσει παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ώστε να μην έχουν σερί ώρες στο λεωφορείο και παράλληλα να βρεθούν σε εναν αμιγώς ποδοσφαιρικό χώρο, αφου εκεί στεγάζεται το προπονητήριο του ΑΟ Ξάνθης. Μάλιστα εκείνη την ώρα κατέφτασε και η αποστολή της ΑΕ Λάρισα αφου η ομάδα νεων παίζει σήμερα και η μεγάλη αυριο με την τοπική ομάδα.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού απαρτίζεται από τους: Γιαννακίδης, Κασίμης, Παρουτζής, Θεοδωρίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Ζιώγας, Ομπόσου, Παπαδόπουλος, Πούφλης, Παπαβασιλείου, Πέτρου, Νέδος, Βλαχόπουλος, Μπομπότας, Βουδουρίδης, Κούτλας, Βαρδακώστας.

Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Σαμαράς, Χριστοφορίδης, Ιβαντζίκης και Μακούσης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του, μετά τον σοβαρό μυϊκό τραυματισμό που υπέστη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και τον κρατάει έξω από την αγωνιστική δράση για 1,5 μήνα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr