Στο χέρι της Ηράκλειας το διπλό στον Βώλακα

Στο χέρι της Ηράκλειας το διπλό στον Βώλακα

Μια αρκετά καλή ευκαιρία να ξεκινήσει το νέο έτος με νίκη έχει η Ηράκλεια, η οποία φιλοξενείται από την ουραγό Δόξα Βώλακα στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής και συνάμα 1ης του β’ γύρου. Η ομάδα του Νίκου Μάντζιου θέλει να ξεκινήσει την νέα χρόνια όπως έκλεισε το 2017, δηλαδή με εκτός έδρας νίκη. Η Ηράκλεια είναι το φαβορί της αναμέτρησης,αλλά σε ένα παιχνίδι και ιδιαίτερα εκτός έδρας υπάρχουν περισσότερες δυσκολίες θεωρητικά πάντα. Βέβαια η θεωρία από την πράξη απέχει αρκετά.

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 18:30 με διαιτητές τους Παναγιωτίδη και Αλατζά ο Νίκος Μάντζιος δεν θα έχει στην διάθεση του τους Κουρέα και Μιντσώκη λόγω διαβασμάτων, με τους παίδες να συμπληρώνουν την αποστολή. Τέλος, δεδομένα θα απουσιάσει από τον μεθαυριανό αγώνα και ο Παπαδόπουλος, ο οποίος δύσκολα θα ενισχύσει την ομάδα ως το τέλος της σεζόν λόγω τραυματισμού.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr