Στο προσκήνιο και ο Αναστασιάδης για τον Πανσερραϊκό!

Στο προσκήνιο και ο Αναστασιάδης για τον Πανσερραϊκό!

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρηση του από τον Πανσερραϊκό ο Σάκης Αναστασιάδης επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στην Football League.  Ο 56χρονος προπονητής είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας και μάλιστα την Τρίτη αναμένεται να έχει ραντεβού με την διοίκηση προκειμένου να συζητήσει τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα μπορούσε να επιστρέψει στα “λιοντάρια”.

Θυμίζουμε πως ο Σάκης Αναστασιάδης μετά την επιτυχημένη του πορεία στην ομάδα Νέων με την οποία κατέκτησε πρωταθλήματα και ανέδειξε παίκτες που σήμερα πρωταγωνιστούν, ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική την πρώτη της χρονιά εκεί μετά τον υποβιβασμό, ωστόσο αποχώρησε μετά από μία ήττα από τον Διγενή Λακκώματος.

Με το γενικό κουμάντο πλέον να είναι στον Κωνσταντίνο Νικόλτσιο το όνομα του επιστρέφει στο ρεπορτάζ του Πανσερραϊκού και μένει να φανεί η κατάληξη που θα έχουν οι συζητήσεις, καθώς το πλάνο με μία ομάδα που θα έχει έναν έμπειρο κορμό αλλά θα στηριχτεί βασικά σε νεότερους ηλικιακά παίκτες και όσο το δυνατόν γίνεται και Σερραίους αρέσει και στον ίδιο.

Ο Σάκης Αναστασιάδης έκτοτε εργάστηκε στην ΑΕΛ ως μέλος του τεχνικού τιμ, διευθυντής των ακαδημιών, προπονητής της Κ20 και για ένα διάστημα και προπονητής της πρώτης ομάδας, αλλά και στον Ηρακλή επίσης ως προπονητής της Κ20 σε μία δύσκολη χρονιά για τον “γηραιό”, αλλά με θετικά αποτελέσματα για το τμήμα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr