Στο προσκήνιο ενδιαφέρον του Καραθανάση για τον Πανσερραϊκό της Γ΄ Εθνικής!

Στο προσκήνιο ενδιαφέρον του Καραθανάση για τον Πανσερραϊκό της Γ΄ Εθνικής!

Ένα γνώριμο όνομα στους Σερραίους φιλάθλους επιστρέφει στο προσκήνιο με την προοπτική να αναλάβει τον Πανσερραϊκό, όταν αυτός πάει οριστικά στα χέρια του Ερασιτέχνη και ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική. Ο λόγος για τον Σερραίο επιχειρηματία Χρήστο Καραθανάση ο οποίος σε επικοινωνία με την ΕΡΑ Σερρών σημείωσε πως: “το ενδιαφέρον μου για τον Πανσερραϊκό δεν σταμάτησε ποτέ, θέλω όμως να γίνει κάτι σε σωστές βάσεις και με προϋποθέσεις”, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Θυμίζουμε πως ο Καραθανάσης είχε αναλάβει για μικρό χρονικό διάστημα και πάλι τον Πανσερραϊκό, όταν είχε υποβιβαστεί το 2013 στην Γ΄ Εθνική, ωστόσο λόγω διάφορων γεγονότων και διαφορών με τον Ερασιτέχνη αποχώρησε με αιχμές, με τον πρόεδρο του Μ.Γ.Σ Βασίλη Χατζημιχαηλίδη να λέει για εκείνη την εποχή πως είχαν γίνει λάθη και από την πλευρά τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Χρήστος Καραθανάσης κατάγεται από τα Ίβηρα, είναι ιδιοκτήτης της Royal Sugar ΕΠΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εταιρεία που ασχολείται με την ζάχαρη και στο παρελθόν έχει καταθέσει εξαγοράς του ζαχαρουργείου της ΕΒΖ στις Σέρρες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr