Στο Ν.Πετρίτσι η 5η θέση της Β΄ Κατηγορίας και το… πλεονέκτημα ανόδου

Στο Ν.Πετρίτσι η 5η θέση της Β΄ Κατηγορίας και το... πλεονέκτημα ανόδου

Στην Αναγέννηση Ν.Πετριτσίου κατέληξε η 5η θέση της ενιαίας κατάταξης της Β΄ Κατηγορίας και το πλεονέκτημα ανόδου σε περίπτωση που δημιουργηθεί κάποιο κενό στην Ανώτερη Κατηγορία, καθώς στον αγώνα μπαράζ που έγινε στο γήπεδο του Νεοχωρίου κέρδισε με 3-2 την Δόξα Παλαιοκώμης και πήρε την πολύτιμη νίκη.

Βέβαια δεν αποκλείεται ακόμη και ο ηττημένος του συγκεκριμένου μπαράζ να βρει θέση στην παραπάνω κατηγορία, ωστόσο όλα αυτά είναι σενάρια τα όποια και θα ξεκαθαρίσουν με την οριστικοποίηση των δηλώσεων συμμετοχής από τις ομάδες στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Σερρών, διαδικασία που γίνεται τον Αύγουστο.

Όσον αφορά τον αγώνα η Αναγέννηση προηγήθηκε με 3-0 με γκολ των Καραμάνοφ και Δήμου, η Παλαιοκώμη προσπάθησε να αντιδράσει στο τελευταίο δεκάλεπτο μειώνοντας με τον Μωυσίδη και ένα αυτογκολ στις καθυστερήσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει την ανατροπή.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr