Στο Μπάνσκο η προετοιμασία του Πανσερραϊκού!

Στο Μπάνσκο η προετοιμασία του Πανσερραϊκού!

Σε ένα γνώριμο μέρος, στο Μπάνσκο της γειτονικής Βουλγαρίας, το οποίο και έχει επισκεφτεί δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια θα γίνει και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανσερραϊκού. Οι “κόκκινοι” θα μεταβούν εκεί την επόμενη εβδομάδα, αμέσως μετά την πρώτη συγκέντρωση προκειμένου ο Σάκης Αναστασιάδης και το τεχνικό του τιμ να δουλέψουν με όσους ποδοσφαιριστές θα έχουν εκείνη την στιγμή στην διάθεση τους.

Η αναχώρηση της ομάδας θα γίνει είτε στις 18 είτε στις 19 Αυγούστου και οι “κόκκινοι” θα παραμείνουν εκεί για περίπου 10 ημέρες με τον Σερραίο προπονητή να ευελπιστεί πως θα έχει στην διάθεση του παραπάνω από 20 ποδοσφαιριστές, συνυπολογίζοντας τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ και όσους ανέβουν από την ομάδα Νέων, για να μπορέσει να ξεκινήσει το μοντάρισμα, ενώ όσον αφορά τις μεταγραφές θα χρειαστεί να περιμένει μάλλον λίγο ακόμη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr