Στο Μουντιάλ διάλεξε την δική σου στολή και ντύσου νικητής απο το UNITED Sports Store!

Στο Μουντιάλ διάλεξε την δική σου στολή και ντύσου νικητής απο το UNITED Sports Store!

Για όλους τους φιλάθλους, μικρούς και μεγάλους το UNITED Sports Store, στην πόλη μας, πίσω από το Δημαρχείο έχει φροντίσει με μια μεγάλη γκάμα από φανέλες όλων των σπουδαίων εθνικών ομάδων, που συμμετέχουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αυτό το καλοκαίρι!

Έλα στο κατάστημα του Γιάννη Καμπούρη και βρες ότι φανέλα επιθυμείς από τον χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ! Είτε η επιλογή σου αφορά Εθνικές ομάδες είτε συλλόγους, είτε ρετρό εμφανίσεις παλαιοτέρων ετών που έχουν και συλλεκτικό χαρακτήρα, το UNITED Sports Store έχει τα πάντα για τον γονιό αλλά και για τον γιο!

Όλα τα παιδικά σετ για τους μικρούς μας φίλους από την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι τώρα για σένα σε προσφορά ενώ οι εμφανίσεις όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων (Ρεαλ, Μαντσεστερ Γιουναϊτεντ, Μπαρτσελονα, Μπαγερν, Γιουβέντους) με τους αστέρες του ποδοσφαίρου στην πλάτη, βρίσκονται στο κατάστημα στο κέντρο των Σερρών και σας περιμένουν να τις αποκτήσετε σε προνομιακές τιμές!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr