Στο “μικροσκόπιο” της Μπενφίκα “λιονταράκι” του Πανσερραϊκού!

Στο "μικροσκόπιο" της Μπενφίκα "λιονταράκι" του Πανσερραϊκού!

Ένας νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της ακαδημίας του Πανσερραϊκού ετοιμάζεται να… ανοίξει τα φτερά του για να ενταχθεί σε έναν από τους κορυφαίους και πιο ιστορικούς συλλόγους της Ευρώπης, αυτόν της Μπενφίκα.

Ο 15χρονος μεσοεπιθετικός Αντώνης Ζιάκας συμμετείχε με την Sports Exelixis, στην οποία επικεφαλής είναι ο Πέτρος Μίχος, σε κάμπ της Μπενφίκα που πραγματοποιήθηκε στη Λισαβόνα και επιλέχθηκε από τους προπονητές της ακαδημίας της Μπενφίκα, αυτός και ακόμα τέσσερα παιδιά (σε σύνολο 34 που ταξίδεψαν στην Πορτογαλία) για να επαναξιολογηθούν για ένα δεκαήμερο το επόμενο καλοκαίρι, από το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Μπενφίκα.

Οι Πορτογάλοι προπονητές διαμήνυσαν στους υπεύθυνους της Sports Exelixis ότι το επίπεδο των νεαρών ποδοσφαιριστών που αξιολογήθηκαν ήταν πολύ υψηλό και η επαναξιολόγηση τους πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών θα γίνει το καλοκαίρι, σε διάστημα που θα καθοριστεί απ’ αυτούς.

Μάλιστα η Sports Exelixis που στόχος της είναι να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την εξέλιξη νεαρών παικτών και την προώθησή τους, τόσο σε Ελληνικές ομάδες όσο και σε ομάδες του εξωτερικού ετοιμάζει ταξίδι στην Ιταλία για να πάρουν μέρος οι ποδοσφαιριστές της σε καμπ της Κιέβο Βερόνα.

Οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τους προπονητές της ακαδημίας της Μπενφίκα είναι οι:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΙΑΚΑΣ Μεσοεπιθετικός (γενν. 2003) – Πανσερραϊκός

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΗΣ Επιθετικός (γενν. 2004) – Ακ. Coerver

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Τερματοφύλακας (γενν. 2003) – Ακ. ΠΑΣ Γιάννινα Αθηνών

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΛΕΩΝΙΔΑΣ  ΑΝΘΗΣ Τερματοφύλακας (γενν. 2002) – Οδυσσέας Αυλιωτών Κέρκυρας

ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Τερματοφύλακας (γενν. 2002) – Έσπερος Ζακύνθου

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr