Στο ματς με την Κέρκυρα δεν υπάρχει γυρισμός… είναι τελικός!

Στο ματς με την Κέρκυρα δεν υπάρχει γυρισμός… είναι τελικός!

Τα προηγούμενα χρόνια, οι Ίκαροι,  μας είχαν καλομάθει, ώστε η Σερραϊκή ομάδα να παίζει μόνο τελικούς χαράς και επιτυχιών! Πολλών επιτυχιών για τουλάχιστον 10 χρόνια! Φέτος όμως η χρονιά είναι διαφορετική, η ομάδα έχει αλλάξει και δεν έχει το κάτι παραπάνω, που την οδήγησε πέρυσι μια ανάσα από την επιστροφή στην Α2! Η ομάδα των Ικάρων φέτος χρειάζεται την υποστήριξη όλων. Κι αν ο κόσμος είναι κοντά στους «κυανοκίτρινους», οφείλουμε και τα ΜΜΕ και όσοι δεν ανεβαίνουν στο κλειστό της Κοιλάδας, αλλά αγαπούν το μπάσκετ, φέτος να το κάνουν με μεγαλύτερη προθυμία από ποτέ!

Το ματς με την Κέρκυρα είναι ένας τελικός. Από αυτούς που τους κερδίζεις και πονάς. Δεν χαίρεσαι, διότι ο σκοπός είναι σημαντικός και είναι ένας, η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Έτσι είναι ο αθλητισμός, κάποιες φόρες είσαι νικητής και κάποιες άλλες χαμένος, με τα πάνω του και τα κάτω του. Τώρα στα δύσκολα όμως, η ομάδα μας έχει ανάγκη όσο ποτέ, ώστε να επιστρέψει ξανά στις επιτυχίες!

Ο αντίπαλος που έρχεται σήμερα, είναι νεοφώτιστος, μας κέρδισε ήδη μια φορά στο κύπελλο και πάρα τα δικά του προβλήματα, συνεχίζει να μάχεται και να κερδίζει. Οι Ίκαροι σήμερα δεν πρέπει να κάνουν την 11η ήττα, δεν πρέπει να χάσουν ακόμα ένα εντός έδρας ματς. Από σήμερα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, οι Ίκαροι πρέπει να πάρουν όλα τα παιχνίδια στην Κοιλάδα, προκειμένου να σώσουν την παρτίδα. Και είναι ευθύνη όλων μας, όπως παλεύουμε για το κάλο κάθε Σερραϊκής ομάδας, σε όλα τα σπορ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr