Στο Δημόσιο ο Οικονόμου και ακόμη 155 αθλητές!

Στο Δημόσιο ο Οικονόμου και ακόμη 155 αθλητές!

Με την υπογραφή της Όλγας Γεροβασίλη διορίζονται στο δημόσιο 156 αθλητές, που έχουν διακριθεί και θα καταλάβουν θέσεις σε Υπουργεία, Δήμους, Περιφέρειες και φορείς του Δημοσίου. Μεταξύ των ονομάτων που βρίσκονται στη λίστα είναι ο Σερραίος στην καταγωγή πρώην διεθνής μπασκεμπολίστας Νίκος Οικονόμου, ο οποίος υπήρξε και προπονητής των Ικάρων, ενώ τώρα είναι στον πάγκο του Πανιωνίου. Συγκεκριμένα διορίστηκε ως διοικητικό προσωπικό στο Υπουργείο Εσωτερικών.

 

Επίσης στην λίστα είναι ο παίκτης της μπασκετικής ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροειδής, η πρώην πολίστρια του Ολυμπιακού Μαρία Τσουρή, ο άσος του Παναιτωλικού Γρηγόρης Μάκος, ο υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ Παντελής Κωνσταντινίδης, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και προποντής του Πανιωνίου Νίκος Οικονόμου,  ο πρωταθλητής του στίβου Κώστας Δουβαλίδης, ο πρώην ποδοσφαιριστής Αρης Καρασαββίδης και άλλοι.

 

Δείτε όλα τα ονόματα…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr