Στο γήπεδο του Χριστός οι προπονήσεις της Ελπίδας Σκουτάρεως

Στο γήπεδο του Χριστός οι προπονήσεις της Ελπίδας Σκουτάρεως

Στο γήπεδο του Χριστός πραγματοποιούνται πλέον οι προπονήσεις της Ελπίδας Σκουτάρεως, λόγω των εργασιών που γίνονται στο γήπεδο του χωριού και η “Νίκη Χριστός” θέλησε ανακοινώσει την συνύπαρξη στις εγκαταστάσεις της για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί της ομάδας. “Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο εγχείρημα τους -στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής – και θα προσπαθήσουμε όσο καιρό χρειαστεί να συνυπάρχουμε να μην νιώσετε ούτε μια στιγμή φιλοξενούμενοι αλλά σαν να βρίσκεστε στο δικό σας γήπεδο” λένε χαρακτηριστικά.

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΣ

Το Δ.Σ. της Νίκης χριστός νοιώθοντας υποχρέωση στις ομάδες που εκπροσωπούν το Σερραικό ποδόσφαιρο έξω από το νομό μας και προσπαθώντας όσο το δυνατό γίνεται να βοηθήσει στην ανάπτυξη του Σερραικού ποδοσφαίρου ,συνηγορεί στην παραχώρηση των εγκαταστάσεων της στην Ελπίδα Σκουτάρεως.
Αυτό θα γίνει για όσο χρονικό διάστημα χρειασθεί έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου στο Σκούταρι. Είναι τιμή μας και αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα μας όταν ένα σωματείο που έχει πολύ μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ειδικό βάρος ζητάει το γήπεδο σου για να προπονηθεί. ΕΛΠΙ(Σ)ζουμε πως μέσα από τις ΝΙΚ(Η)ες σας θα επιτευχθούν οι στόχοι σας και θα έχουμε βάλει ένα λιθαράκι κι εμείς. Καλή σας επιτυχία Καλώς ορίσατε στο καινούργιο σας σπίτι”.

Μάλιστα το “ευχαριστώ” της εξέφρασε και η Ελπίδα Σκουτάρεως:

“Το ΔΣ της Ελπις Σκουτάρεως νιώθει την ανάγκη να #ευχαριστήσει την ομάδα της #Νίκης_Χριστός για την παραχώρηση του γηπέδου απο τη στιγμή που η δική μας στέγη βρίσκεται υπο ανακατασκευή…
Εξαιρετικός χώρος,φανταστικά αποδυτήρια και ένας υπέροχος χλοοτάπιτας μαζί με ένα πανέμορφο κλίμα από δέντρα κάνουν το γήπεδο τους να είναι ιδανικό για την προετοιμασία της Ελπις Σκουτάρεως…”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr