Στο Αζερμπαϊτζάν για την… πρώην Ίντερ Μπακού ο Γεωργιάδης!

Στο Αζερμπαϊτζάν για την... πρώην Ίντερ Μπακού ο Γεωργιάδης!

Αντί για Ελαζίγκ και Τουρκία… Μπακού και Αζερμπαϊτζάν για τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος έψαχνε εδώ και καιρό μία μεταγραφή στο εξωτερικό για να παίξει ποδόσφαιρο και να γευτεί την εμπειρία και τελικά θα τη ζήσει στην περιοχή του Καύκασου.

Ο 30χρονος Σερραίος μεσοεπιθετικός πριν από λίγο καιρό βρισκόταν στην Τουρκία και διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του στην Ελαζίγκσπορ, ωστόσο η ομάδα του Ανδρέα Τάτου δε μπορούσε για δικούς της λόγους να ολοκληρώσει τη μεταγραφή άμεσα και έτσι ο Γεωργιάδης μπήκε στο αεροπλάνο και έφυγε για Αζερμπαϊτζάν.

Εκεί συμφώνησε με την Κέσλα ΦΚ, η οποία είναι ουσιαστικά η παλιά και γνωστή Ίντερ Μπακού, η οποία άλλαξε ονομασία, σήμα κλπ τον Οκτώβριο του 2017 λόγω πολλών οικονομικών προβλημάτων, κάτι που είχε οδηγήσει και την ΟΥΕΦΑ να την τιμωρήσει με 3ετή αποκλεισμό.

Ο Γεωργιάδης που πέρυσι αγωνίστηκε αρχικά στον Ερμή Αραδίππου και στην συνέχεια στην Δόξα Δράμας, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο Αζερμπαϊτζάν και μάλιστα πήρε μέρος και σε φιλικό με τη Σαμπάχ ΦΚ, απ’ όπου και η φωτογραφία.

Την περσινή σεζόν η ομάδα τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr