Στοπ στις νέες μεταγραφές των Ικάρων για παλιές “αμαρτίες”- Παράθυρο από την Ε.Ο.Κ;

Στοπ στις νέες μεταγραφές των Ικάρων για παλιές "αμαρτίες"- Παράθυρο από την Ε.Ο.Κ;

Το Α.Σ.Ε.Α.Δ δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ομάδα των Ικάρων, αφού δικαίωσε την προσφυγή των παλιών καλαθοσφαιριστών της ομάδας, Σταύρου Ιωσηφίδη και Μίλος Παβλίσεβιτς για παλαιές οφειλές. Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης απόφασης, μπλοκάρει τις νέες μεταγραφές των “κυανοκίτρινων”, που έγιναν κανονικά το καλοκαίρι.

Εξαιτίας αυτής της είδησης, οι Ίκαροι οφείλουν να τακτοποιήσουν αμέσως τις οφειλές που έχουν, αλλιώς είναι πιθανό να έχουν θέμα με την χρησιμοποίηση των νεοαποκτηθέντων παικτών, στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.

Και αυτό θα συμβεί γιατί το Α.Σ.Ε.Α.Δ ακύρωσε την απόφαση της Ομοσπονδίας, να μην ισχύει το θέμα με τις οφειλές, λόγω της πανδημίας.

Βέβαια, περισσότερες πληροφορίες θα προκύψουν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με την Σερραϊκή ομάδα, να περιμένει τα νέα από την Ε.Ο.Κ. Σε περίπτωση τιμωρίας των Ικάρων, κάτι αντίστοιχο πρέπει να γίνει και για πολλές ομάδες της Α1, που αντιμετωπίζουν χειρότερες καταστάσεις με οφειλές προς πρώην καλαθοσφαιριστές τους.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr