Στον ΠΑΟΚ 7χρονο ταλέντο από το Γόνιμο!

Στον ΠΑΟΚ 7χρονο ταλέντο από το Γόνιμο!

Μέλος των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ θα είναι από δω και στο εξής το 7χρονο ταλέντο, Χρήστος Κώστογλου που έχει καταγωγή από το Γόνιμο Σερρών. Ο μικρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Ακαδημία του Ντάνιελ Μπατίστα, ωστόσο είχαν ήδη δείξει ενδιαφέρον δύο “μεγάλες” ομάδες από την Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ να βγαίνει “νικητής” σε αυτήν την μάχη. Ο πατέρας του όμως, Γιώργος Κώστογλου, μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήθελε να πάει τον γιο του σε επαγγελματική ομάδα, καθώς πίστευε ότι αυτό μπορεί να γύριζε “μπούμερανγκ” στον μικρό και να του “χαλούσε” τα σχέδια.

 

Πρέπει να επισημάνουμε, ότι ο 7χρονος πριν από λίγους μήνες συμμετείχε στο “Barcelona Camp Greece” δείχνοντας και με το παραπάνω ότι ξέρει πολλά κιλά μπάλα. Ο Χρήστος παίζει κυρίως ως αριστερός χαφ-εξτρεμ, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να προτιμά τη θέση του “δεκαριού” μέσα στο γήπεδο, καθώς μπορεί να μοιράσει πολύ καλά το παιχνίδι στους συμπαίκτες του.

kostoglou_1

 

Θα πρέπει να τονίσουμε, επίσης, πως έχει βραβευτεί τρεις φορές ως MVP σε τουρνουά που έχει λάβει μέρος, με δύο εξ’αυτών να είναι με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας από την δική του. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, το οποίο αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να αποτελέσει κάτι ξεχωριστό, τα επόμενα χρόνια.

πηγή:talentabout.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr