Στον Πανσερραϊκό ο Χριστοφορίδης, δοκιμή Καρασαββίδη

Στον Πανσερραϊκό ο Χριστοφορίδης, δοκιμή Καρασαββίδη

Μεταγραφών συνέχεια στον Πανσερραϊκό, που μετά τους Παρουτσή και Ιβαντζίκη, απέκτησε όπως αναμενόταν και τον Γιώργο Χριστοφορίδη. Ο Δραμινός στόπερ δοκιμάστηκε τις τελευταίες μέρες και στο παρελθόν έπαιξε σε Κ20 Δόξας Δράμας, Κ20 Καβάλας, Πανδραμαϊκό, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Ξηροπόταμο και πέρυσι Καλαμπάκι.

Στην ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη δοκιμάστηκε την Πέμπτη ο μεσοαμυντικός, Χάρης Καρασαββίδης, που έπαιζε στον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου (τοπικό Δράμας), αλλά δεν πάρθηκε απόφαση για την περίπτωσή του.

Φυσικά, τα “λιοντάρια” συνεχίζουν τις αναζητήσεις για έλευση έμπειρων παικτών, όσο το επιτρέπουν τα οικονομικά αλλά και οι περιορισμένες περιπτώσεις διαθέσιμων παικτών στην “αγορά”.

Άμεσα θα πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο ο Βουγιουνδρούκας (εγχείριση σκωληκοειδίτιδας) και θα ξεκαθαρίσει ο τραυματισμός του Χατζηκούρτη, ενώ δεν θα δοθεί άλλο φιλικό, πριν τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης, εντός με την Serres 1800.

πηγή:arenafm.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr