Στον Εθνικό Σιδηροκάστρου ο Κώστας Μουσικάκης!

Στον Εθνικό Σιδηροκάστρου ο Κώστας Μουσικάκης!

Την δεύτερη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, ο οποίος έντυσε και πάλι στα “μπλε” των μέχρι πρότινος και αρχηγό της Ελπίδας Σκουτάρεως Κώστα  Μουσικάκη. Μετά από μία πολύ καλή σεζόν στην Γ΄ Εθνική, ο Μουσικάκης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην κατηγορία και θα ενισχύσει τους νεοφώτιστους.

Ο 29χρονος αμυντικός, με πλούσιο βιογραφικό, έχει πολλές συμμετοχές σε Γ’ και Δ’ Εθνική, αφού έχει αγωνισθεί σε Πανσερραϊκό, Ηράκλεια, Εθνικό Γαζώρου, Νάουσα, Κοκκινόχωμα, ενώ τη σεζόν 2014-15 αγωνιζόταν και πάλι στον Εθνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φωτογραφία του χρήστη Γ Σ Εθνικος Σιδηροκαστρου - Ακαδημίες Εθνικού Σιδηροκάστρου.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και την δεύτερη μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας. Ο Κώστας Μουσικάκης θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του στην δύσκολη φετινή προσπάθεια μας να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει!! Κώστα καλώς ήρθες ξανά στην ομάδα μας με υγεία και πολλές νίκες!!!!”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr