Στον Γ.Σ Αλμυρού ο Σαββίδης

Στον Γ.Σ Αλμυρού ο Σαββίδης

Σε μία ακόμα μεταγραφή από το “ράφι” των εθνικών κατηγοριών ολοκλήρωσε ο νεοφώτιστος στην Γ’ Εθνική κατηγορία Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού, προχωρώντας στην απόκτηση του 34χρονου αμυντικού μέσου, Γιώργου Σαββίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του magnesiasports.gr: “Τον 34χρονο αμυντικό μέσο Γιώργο Σαββίδη, που έχει 205 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 104 στη Γ’ (συν τις 33 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας) απέκτησε ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος φτιάχνει ένα πολύ δυνατό ρόστερ για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Ο ποδοσφαιριστής, που συνολικά μετρά 342 ματς με έξι γκολ, βρέθηκε στα γραφεία του αλμυριώτικου συλλόγου και υπέγραψε στον Γυμναστικό, που αποτελεί τον ενδέκατο σταθμό της καριέρας του μετά την ομάδα της γενέτειράς του, τον Πανσερραϊκό, και τις Προοδευτική, Άγιο Δημήτριο, Βέροια, Τρίκαλα, Απόλλων Σμύρνης, Εθνικό Γαζώρου, ΑΕΛ, Αιγινιακό και Πανθηραϊκό, που ήταν ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του, ενώ τώρα έρχεται σε μία ακόμη νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική ομάδα”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr