Στον Α.Ο Παλαιοχώρας ο Άρης Καραμπέτσιος!

Στον Α.Ο Παλαιοχώρας ο Άρης Καραμπέτσιος!

Ο Α.Ο Παλαιοχώρας ετοιμάζεται για την παρθενική του συμμετοχή και παράλληλα με την ανακοίνωση πρόσληψης του προπονητή Αστέριου Θέμελη, υπήρξε ανακοίνωση και για την ένταξη στην ομάδα ενός φέρελπι Σερραίου προπονητή τερματοφυλάκων που θα είναι παράλληλα και άμεσος συνεργάτης. Ο λόγος για τον Άρη Καραμπέτσιο ο οποίος θα αναγκαστεί να μετακομίσει στην Κρήτη για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην νέα του ομάδα.

Ο 39χρονος παλαίμαχος γκολκίπερ με θητεία σε πολλές Σερραϊκές ομάδες, τα τελευταία χρόνια διετέλεσε προπονητής τερματοφυλάκων στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και στην Ελπίδα Σκουτάρεως κάνοντας εξαιρετική δουλειά, ενώ τα τελευταία χρόνια βελτιώνεται συνεχώς στον τρόπο εκγύμνασης τους με σεμινάρια και στο εξωτερικό και σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία για τον ίδιο να βγει έξω από τις Σέρρες και να κάνει το επόμενο βήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Αστέριο Θέμελη καθώς και με τον Άρη Καραμπέτσιο ως άμεσος συνεργάτης και προπονητής τερματοφυλάκων!! Τους καλώς ορίζουμε στην οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Παλαιόχωρας και τους ευχόμαστε καλή δύναμη!!!”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr