Στον Απόλλωνα Παραλιμνίου οι Ι. Γάκης – Α. Ζιάκκας – Αθ. Ηλιόπουλος

Στον Απόλλωνα Παραλιμνίου οι Ι. Γάκης - Α. Ζιάκκας - Αθ. Ηλιόπουλος

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον Γιάννη Γάκη. Ο Γιάννης κατάγεται από τις Σέρρες , είναι γεννημένος στις 07/06/2003 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Μακεδονικού και έχει όλα τα προσόντα, με πολλή δουλειά να εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Γιάννη καλώς ήρθες στην ομάδα και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον Αντώνη Ζιάκα. Ο Αντώνης κατάγεται από τις Σέρρες, είναι γεννημένος στις 25/02/2003 και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός αλλά και ως κεντρικός επιθετικός. Προέρχεται από την Κ19 του Α.Ο. Ξάνθης και έρχεται στην ομάδα μας με τις καλύτερες συστάσεις. Αντώνη καλώς ήρθες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και να δείξεις το ταλέντο σου σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του , με τον Θανάση Ηλιόπουλο. Ο Θανάσης κατάγεται από τις Σέρρες , είναι γεννημένος στις 09/03/2004 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Ο Θανάσης έχει ξαναπαίξει στην ομάδα μας ενώ πέρσι άνηκε στην Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης. Έχει πολύ ταλέντο και πολύ ποδοσφαιρικό θράσος και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον προπονητή. Θανάση καλώς ήρθες και πάλι στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική πρόοδο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr