Στον Απόλλωνα Παραλιμνίου οι Γ. Παπαδόπουλος και Δ. Θεοδωρίδης

Στον Απόλλωνα Παραλιμνίου οι Γ. Παπαδόπουλος και Δ. Θεοδωρίδης

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με το Παπαδόπουλο Γιώργο. Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 26/02/1991, κατάγεται από τις Σέρρες και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός. Πέρσι αγωνίστηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Ο Παπαδόπουλος με το πλούσιο ταλέντο του αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα. Γιώργο καλώς ήρθες και πάλι στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και να ευχαριστηθείς το παιχνίδι.

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο Δημήτρης κατάγεται από τις Σέρρες,είναι γεννημένος στις 01/03/2001 και αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ. Πέρσι αγωνίστηκε στο Πανδραμαϊκό που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του. Δημήτρη καλώς ήρθες στην ομάδα μου και σου ευχόμαστε υγεία και να συνεχίσεις την ανοδική σου πορεία.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr